Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτα χέρια της Discover the World Marketing η Air Malta Ελλάδος

Στα χέρια της Discover the World Marketing η Air Malta Ελλάδος

Στα χέρια της Discover the World Marketing είναι πλέον η Air Malta Ελλάδος, έπειτα από την αποχώρηση του γενικού διευθυντή Ελλάδοςτης Air Malta, κ. Jean Marc Camilleri, όπως μας δήλωσε […]

Στα χέρια της Discover the World Marketing είναι πλέον η Air Malta Ελλάδος, έπειτα από την αποχώρηση του γενικού διευθυντή Ελλάδος<...>της Air Malta, κ. Jean Marc Camilleri, όπως μας δήλωσε ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, Γενικός Διευθυντής της Discover the World Marketing, που εκπροσωπεί την εταιρία.

Η Discover the World Marketing αποχαιρέτησε προχτές, παρουσία αρκετών ανθρώπων από το χώρο της ελληνικής αεροπορικής βιομηχανίας, τον κ. Camilleri, ο οποίος κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή για 5μισι χρόνια. Σχολιάζοντας τη χρονιά που μας πέρασε και τις επιπτώσεις από τα τρομοκρατικά χτυπήματα ο κ. Camilleri, την χαρακτήρισε καλή, καθώς εξαιτίας των τρομοκρατικών χτυπημάτων στις γειτονικές χώρες, (Τουρκία, Αίγυπτο) το επιβατικό κοινό στράφηκε στη Μάλτα, αυξάνοντας έτσι την επιβατική κίνηση της εταιρίας. Όσον αφορά στους Έλληνες ταξιδιώτες, ο αριθμός αυτών, που επισκέπτονται ετησίως τη Μάλτα ανέρχονται στις 6.000 – 7.000.

Ακόμα, αναφορικά με το μέλλον των αεροπορικών εταιριών διεθνώς ο κ. Camilleri σημείωσε ότι είναι αβέβαιο, καθώς τα λειτουργικά τους έξοδα έχουν αυξηθεί αισθητά. Γεγονός που φαίνεται, όπως πρόσθεσε, και από τις αποφάσεις πολλών αεροπορικών εταιριών να κλείσουν κάποια γραφεία τους, προκειμένου να περιορίσουν τα έξοδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024