Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτη Βουλή των Λόρδων τα θύματα του συνδρόμου της οικονομικής θέσης

Στη Βουλή των Λόρδων τα θύματα του συνδρόμου της οικονομικής θέσης

Βρετανικό δικαστήριο απέρριψε χθες έφεση σε προηγούμενη δικαστική απόφαση που άσκησαν 24 θύματα του συνδρόμου της οικονομικής θέσης, με αποτέλεσμα να ανακοινώσουν ότι θα προσφύγουν στην Βουλή των Λόρδων την […]

Βρετανικό δικαστήριο απέρριψε χθες έφεση σε προηγούμενη δικαστική απόφαση που άσκησαν 24 θύματα του συνδρόμου της οικονομικής θέσης, με<...> αποτέλεσμα να ανακοινώσουν ότι θα προσφύγουν στην Βουλή των Λόρδων την ανώτατη δικαστική αρχή της Βρετανίας.

Μετά από την αρνητική απόφαση του δικαστηρίου ουσιαστικά κλείνει ο δρόμος για την υποβολή αγωγών εναντίον και άλλων αεροπορικών εταιριών σε όλο τον κόσμο, και ιδίως στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ. Το δικαστήριο απέρριψε την έφεση που άσκησαν τα 24 θύματα σε δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί πέρυσι και η οποία τους εμπόδιζε πάλι να προσφύγουν εναντίον των αερομεταφορέων, αναφέρουν δημοσιεύματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024