Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτο απροχώρητο οι σχέσεις των Ιπταμένων Συνοδών-Φροντιστών με τη διοίκηση της Ολυμπιακής

Στο απροχώρητο οι σχέσεις των Ιπταμένων Συνοδών-Φροντιστών με τη διοίκηση της Ολυμπιακής

Σημειώματα στέλνει η διοίκηση της Ολυμπιακής στους Ιπταμένους Συνοδούς-Φροντιστές, που συνεχίζουν την απεργία τους εδώ και περίπου 40 μέρες, σύμφωνα με τα οποία αν δεν παρουσιαστούν εντός τριών ημερών στη δουλειά τους…

Σημειώματα στέλνει η διοίκηση της Ολυμπιακής στους Ιπταμένους Συνοδούς-Φροντιστές, που συνεχίζουν την απεργία τους εδώ και περίπου 40 μέρες, σύμφωνα με<...> τα οποία αν δεν παρουσιαστούν εντός τριών ημερών στη δουλειά τους, τότε αυτό θα θεωρηθεί ως άρνηση στην εργασία, γεγονός που πρακτικά σημαίνει απόλυση και μάλιστα χωρίς αποζημίωση, καθώς η απεργία έχει κηρυχθεί παράνομη από το δικαστήριο.

Αντιπροσωπεία της ΕΙΣΦ συναντήθηκε με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστο Βερελή, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, ώστε να λυθεί η απεργία και να εκτονωθεί η κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση επικράτησε καλό κλίμα και αντιπροσωπεία των απεργών θα έχει σήμερα συνάντηση με τη λογιστική εταιρία των Ολυμπιακών Αερογραμμών, προκειμένου να συζητήσουν ορισμένα διαδικαστικά που αφορούν το μισθό τους, αλλά και γενικότερα τις αποδοχές τους. Το πρόβλημα πάντως είναι ότι σύμφωνα με τα σημειώματα που έχουν σταλεί, η προθεσμία για να παρουσιαστούν οι Ιπτάμενοι Συνοδοί-φροντιστές στη δουλειά τους, λήγει την Τρίτη το πρωί, ενώ η απεργία τους λήγει το βράδυ της ίδιας μέρας, καθώς στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΙΣΦ αποφασίστηκε η κήρυξη τριών 48ωρων απεργιών, που λήγουν την Τρίτη το βράδυ. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η απεργία της ΕΙΣΦ δεν έχει καμία απολύτως επίπτωση στις πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024