Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτο Ιράκ θα «πετάει» η Austrian Airlines από Δεκέμβριο

Στο Ιράκ θα «πετάει» η Austrian Airlines από Δεκέμβριο

Η Austrian Airlines είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία που θα αρχίσει τακτικά δρομολόγια προς το Ιράκ. Ειδικότερα από τις 11 Δεκεμβρίου 2006 θα πραγματοποιείπτήσεις προς την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη του […]

Η Austrian Airlines είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία που θα αρχίσει τακτικά δρομολόγια προς το Ιράκ. Ειδικότερα από τις 11 Δεκεμβρίου 2006 θα πραγματοποιεί<...>πτήσεις προς την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ, Ερμπίλ(Erbil), που έχει πληθυσμό περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους, δύο φορές την εβδομάδα.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη κουρδική πόλη Ερμπίλ, που εξελίσσεται σε οικονομικό κέντρο στο βόρειο Ιράκ, θεωρείται ως ασφαλή ‘πύλη’ στη χώρα, ενώ παρέχει εύκολη πρόσβαση στη Μοσούλη (Mosul), το Κιρκούκ(Kirkuk) και τη Σαλαμανίγια (Sulaymaniyah).

Όπως ανέφερε ο κ. Γιόσεφ Μπέργκερ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, ο νέος αυτός προορισμός θεωρείται “ορόσημο” για την ανάπτυξη του δικτύου πτήσεων της Austrian Airlines. Για μία ακόμη φορά δίνεται η ευκαιρία στην εταιρία να υπογραμμίσει την πρωτοπορία και την έμφαση για εξειδίκευση στις υπηρεσίες προς Ανατολική Ευρώπη, Μέση και Απω Ανατολή.

Με τις πτήσεις προς Αίγυπτο, Ιράν, Ιορδανία, Συρία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η Austrian αποτελεί τον υπ’ αριθμόν τρία αερομεταφορέα της Ευρώπης, όσον αφορά στις πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024