Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤην κατάθεση του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών αναμένει η ΣΥΠΚΚΑ

Την κατάθεση του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών αναμένει η ΣΥΠΚΚΑ

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων, που είχαν αρχικώς προγραμματιστεί να τεθούν σε εφαρμογή από την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2005,αποφάσισαν το βράδυ της Πέμπτης τα μέλη της ΣΥΠΚΚΑ (αεροσυνοδοί) των […]

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων, που είχαν αρχικώς προγραμματιστεί να τεθούν σε εφαρμογή από την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2005,<...>αποφάσισαν το βράδυ της Πέμπτης τα μέλη της ΣΥΠΚΚΑ (αεροσυνοδοί) των Κυπριακών Αερογραμμών, ύστερα από εθιμοτυπική συνάντηση, που πραγματοποίησε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΣΥΠΙ (πιλότοι), κ. Πόλυς Οικονόμου με τον πρόεδρο της εταιρίας, κ. Λάζαρο Σαββίδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Πολίτης`, ο κ. Οικονόμου κατάφερε τελικά να πείσει την ηγεσία της ΣΥΠΚΚΑ να αναστείλει τα μέτρα που προγραμματίζονταν για την Παρασκευή μέχρι την κατάθεση του νέου Σχεδίου Αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών, που υπολογίζεται σε είκοσι ημέρες από σήμερα.

Αφορμή για τη νέα αυτή ταραχή στο εθνικό αερομεταφορέα της Κύπρου, στάθηκε μια επιστολή, που έθεσε ενώπιον του Δ.Σ. της εταιρίας η συντεχνία της ΣΥΠΚΚΑ, με την οποία προειδοποιούσε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου θα απείχε από μια σειρά μέτρα, που εφαρμόζονταν για οικονομική περισυλλογή από τον περασμένο Μάρτιο στη βάση της πρότασης του υπουργείου Εργασίας για οικονομική ανάκαμψη του κρατικού αερομεταφορέα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024