Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤην καθυστέρηση επιβολής περιορισμών σε αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες αποφάσισε η Βενεζουέλα

Την καθυστέρηση επιβολής περιορισμών σε αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες αποφάσισε η Βενεζουέλα

Την καθυστέρηση επιβολής περιορισμών, που είχαν προγραμματισθεί να τεθούν σε ισχύ από σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου 2006, σε αμερικάνικες αεροπορικέςεταιρίες ανέβαλλε η Κυβέρνηση της Βενεζουέλας μέχρι και τις 25 Απριλίου, […]

Την καθυστέρηση επιβολής περιορισμών, που είχαν προγραμματισθεί να τεθούν σε ισχύ από σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου 2006, σε αμερικάνικες αεροπορικές<...>εταιρίες ανέβαλλε η Κυβέρνηση της Βενεζουέλας μέχρι και τις 25 Απριλίου, προκειμένου να βρεθεί μια συμφέρουσα λύση και για τις δύο χώρες, αφού ήδη ομάδα αμερικάνων αξιωματούχων βρίσκονται στην Βενεζουέλα για την εύρεση μιας χρυσής τομής στο θέμα αυτό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών της Βενεζουέλας, οι συσκέψεις μεταξύ της FAA (Federal Aviation Administration) των Η.Π.Α. και της πολιτικής αεροπορίας της Βενεζουέλας δείχνουν ότι υπάρχει επιθυμία επίτευξης συμφωνίας προς όφελος των δραστηριοτήτων των αεροπορικών εταιριών και των δύο χωρών.

Η Βενεζουέλα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα `Ναυτεμπορική`, έχει απειλήσει να αποκλείσει την Continental Airlines Inc. και την Delta Air Lines Inc. να πετάξει στο Καράκας και να περιορίσει των αριθμό πτήσεων της American Airlines της AMR Corp., κατά 70%, μέχρι να επιτραπεί στις αεροπορικές εταιρίες της να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους στις Η.Π.Α., έπειτα από απαγόρευση που τους επεβλήθη το 1995 από την FAA των Η.Π.Α..

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024