Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤρομοκρατική ενέργεια η πτώση των αεροπλάνων στην Ρωσία

Τρομοκρατική ενέργεια η πτώση των αεροπλάνων στην Ρωσία

Η οργάνωση “Ταξιαρχίες του Ισλάμ” ανέλαβε την ευθύνη για τη διπλή αεροπορική τραγωδία που έπληξε τη Ρωσία, με συνέπεια το θάνατο 89 ανθρώπων. Η ανακοίνωση ανάληψης της ευθύνης δημοσιοποιήθηκε σε […]

Η οργάνωση “Ταξιαρχίες του Ισλάμ” ανέλαβε την ευθύνη για τη διπλή αεροπορική τραγωδία που έπληξε τη Ρωσία, με συνέπεια το θάνατο<...> 89 ανθρώπων. Η ανακοίνωση ανάληψης της ευθύνης δημοσιοποιήθηκε σε ηλεκτρονική σελίδα, ενώ η γνησιότητά της, διερευνάται.

Οι έρευνες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών (FSB), με την εμπλοκή και του γραφείου του γενικού εισαγγελέα συνεχίζονται, προς κάθε κατεύθυνση, ενώ καίρια ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Τα “μαύρα κουτιά” των αεροσκαφών εντοπίστηκαν και ερευνώνται, ενώ σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες έχουν υποστεί καταστροφές, που δυσκολεύουν το έργο της απομαγνητοφώνησης των συνομιλιών των πληρωμάτων των δύο αεροσκαφών. Για “ρωσική 11η Σεπτεμβρίου” έκανε λόγο ο τύπος στη Ρωσία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024