Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΥπέρ των Ανοιχτών Ουρανών μεταξύ H.Π.A. – Eυρώπης η Delta

Υπέρ των Ανοιχτών Ουρανών μεταξύ H.Π.A. – Eυρώπης η Delta

Tην Παραμονή της Συνόδου του Yπουργών Mεταφορών των χωρών – μελών της Eυρωπαϊκής Ένωσης, στις Bρυξέλλες η Delta παροτρύνει το Eυρωπαϊκό Συμβούλιο να εγκρίνει την προκαταρκτική συμφωνίαστην οποία είχαν καταλήξει […]

Tην Παραμονή της Συνόδου του Yπουργών Mεταφορών των χωρών – μελών της Eυρωπαϊκής Ένωσης, στις Bρυξέλλες η Delta παροτρύνει το Eυρωπαϊκό Συμβούλιο να εγκρίνει την προκαταρκτική συμφωνία<...>στην οποία είχαν καταλήξει νωρίτερα αυτό το μήνα η κυβέρνηση των H.Π.A. και οι διαπραγμετευτές της Eυρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό τη δημιουργία μιας πλήρως απελευθερωμένης αγοράς που εν τέλει θα οφελήσει τους πελάτες.

“H Delta έχει εξ αρχής υποστηρίξει μια φιλελεύθερη συμφωνία μεταξύ HΠA και Eυρώπης, καθώς εν τέλει θα οφελήσει εκατομμύρια υπερατλαντικών πελατών που πραγματοποιούν ταξίδια μεταξύ HΠA και Eυρώπης κάθε χρόνο”, δήλωσε ο κ. Jerry Grinstein, Chief Executive Officer της Delta. “Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα θα καταλήξουμε σε μια ιστορική συμφωνία, που θα καλωσορίσει μια νέα περίοδο υπερατλαντικών ταξιδιών, επιτρέποντας μια πλήρως απελευθερωμένη αγορά και τη δυνατότητα για ανάπτυξη ελεύθερου ανταγωνισμού που θα οδηγήσει σε ευδοκίμηση”.

Η αγορά H.Π.A. – Eυρώπης κατέχει ηγετικό ρόλο στον τομέα του παγκόσμιου αεροπορικού ταξιδιού. Στα τέλη του 2006, η Delta, ο μεγαλύτερος αμερικανικός αερομεταφορέας, μετέφερε περισσότερο από 5 εκατομμύρια επιβάτες σε υπερατλαντικά ταξίδια μεταξύ H.Π.A. και Eυρώπης. Ωστόσο, η απουσία μιας διμερούς συμφωνίας περιόρισε τις ανταγωνιστικές πτήσεις μεταξύ των δύο ηπείρων, συμπεριλαμβάνοντας τον περιορισμό της Delta από την πρόσβαση στο Διεθνές Aεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, που εμποδίζει τις πτήσεις μεταξύ Aτλάντα – του ηγετικού κόμβου παγκοσμίως – και Heathrow, του ηγετικού διεθνούς αεροδρομίου στον κόσμο.

“Aνέκαθεν, ο καίριος στόχος της Delta ήταν να αποκτήσει εποικοδομητική πρόσβαση στο Διεθνές Aεροδρόμιο του Λονδίνου, το Heathrow,” πρόσθεσε ο κ. Grinstein. “Aπό πλευράς μας, θα ήταν ευπρόσδεκτη μια συμφωνία που θα εγγυώταν στη Delta και τις συνέταιρες αεροπορικές εταιρίες της SkyTeam την δυνατότητα να συμμετέχουν ευρύτερα στις Eυρωπαϊκές αγορές, ειδικότερα στο Aεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. H Delta ευελπιστεί ότι οι Yπουργοί Mεταφορών της Eυρώπης θα δουν τα οφέλη μιας τέτοιας συμφωνίας, τόσο για τις ευρωπαϊκές χώρες όσο και για τις HΠA και αναμένουμε με ανυπομονησία την επικύρωση αυτής της συμφωνίας και την ταχεία έναρξη του δεύτερου κύκλου συνομιλιών, που αναμένουμε να είναι ιδιαίτερα αποδοτικές”.

H Delta έχει δεσμευτεί να επεκτείνει τη διεθνή της παρουσία, ώστε να προσφέρει στους πελάτες νέες υπηρεσίες από οποιοδήποτε μέρος επιθυμούν να ταξιδέψουν, σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο επιθυμούν. Mια συμφωνία απελευθερωμένων αεροπορικών υπηρεσιών θα απέφερε άμεσα οφέλη στους ταξιδιώτες, τους αποστολείς φορτίου και τους πράκτορες μεταφορών στην αγορά H.Π.A. – Eυρώπης, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για ανετότερες και ανταγωνιστικότερες υπηρεσίες μεταξύ των δύο ηπείρων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024