Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΥπηρεσίες υποβρύχιας έρευνας από την Boeing

Υπηρεσίες υποβρύχιας έρευνας από την Boeing

H Boeing Ventures ανακοίνωσε ότι μια ομάδα εργασιών της προγραμματίζει να προσφέρει υπηρεσίες υποβρύχιας έρευνας. Το εγχείρημα αυτό είναι το πρώτο που βγαίνει στην αγορά και αποτελεί μέρος της νέας […]

H Boeing<.> Ventures ανακοίνωσε ότι μια ομάδα εργασιών της προγραμματίζει να προσφέρει υπηρεσίες υποβρύχιας έρευνας<...>. Το εγχείρημα αυτό είναι το πρώτο που βγαίνει στην αγορά και αποτελεί μέρος της νέας στρατηγικής του προέδρου, με τίτλο Πρωτοβουλία Καινοτομίας. Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2000, και βασίζεται στην πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και γενικό διευθυντή της Boeing, κ. Phil Condit, το εγχείρημα αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα των στόχων της Πρωτοβουλίας Καινοτομίας του προέδρου. Ψάχνουμε για ιδέες με τις οποίες θα μπορούμε να προσφέρουμε την υπάρχουσα τεχνολογία σε νέους πελάτες, ή τις νέες τεχνολογίες στους ήδη πελάτες μας. Στην πρώτη περίπτωση, αναπτύσσουμε τεχνολογία παρόμοια με το πρόγραμμα μας μη επανδρωμένου υποβρυχίου οχήματος – το Μακροχρόνια Σύστημα Αναγνώρισης Ναρκών- για το Ναυτικό των Ενωμένων Πολιτειών και το προσφέρουμε και το προσφέρουμε σε άλλους πελάτες όπως εταιρίες πετρελαίου, αερίου, και τηλεπικοινωνιών.

Η Boeing θα συνεταιρισθεί με τις εταιρίες Fugro GeoServices και Oceaneering International για να προσφέρει ανώτερες υπηρεσίες υποβρύχιας έρευνας. Η συνεργασία αυτή συνδυάζει την ναυτική εμπειρία της Oceaneering και της Furgo με την ανεπτυγμένη τεχνολογική γνώση της Boeing.

Ο κ. Tom Jones διευθυντής των συστημάτων Ωκεανού της Boeing ανέφερε ότι το πρόγραμμα 'Πρωτοβουλία Καινοτομία' του προέδρου που χρηματοδοτεί παρόμοια σχέδια ενθαρρύνει την δημιουργική σκέψη των υπαλλήλων της Boeing και υποστηρίζει την συνολική διαδικασία ανάπτυξης της επιχείρησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024