Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑδιέξοδο στην ανανέωση της συλλογικής σύμβασης των αεροσυνοδών των Κυπριακών Αερογραμμών

Αδιέξοδο στην ανανέωση της συλλογικής σύμβασης των αεροσυνοδών των Κυπριακών Αερογραμμών

Άκαρπη ήταν η συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι της Συντεχνίας Πληρωμάτων Καμπίνας Κυπριακών Αερογραμμών (ΣYΠKKA) με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εργασίας της Κύπρου κ. Μάριο Αβρααμίδη σχετικά με την ανανέωση […]

Άκαρπη ήταν η συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι της Συντεχνίας Πληρωμάτων Καμπίνας Κυπριακών Αερογραμμών (ΣYΠKKA<.>) με τον εκπρόσωπο του<...> υπουργείου Εργασίας της Κύπρου κ. Μάριο Αβρααμίδη σχετικά με την ανανέωση της συλλογικής σύμβασης των αεροσυνοδών των Κυπριακών Αερογραμμών<.>.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Κυπριακού τύπου ο πρόεδρος της ΣYΠKKA, Ανδρέας Κουτουρούσης, δήλωσε ότι στόχος τους δεν είναι να προκαλέσουν πρόβλημα τώρα τις γιορτές, θέση η οποία είχε τονισθεί και με επιστολή προς το υπουργείο στις 12 Δεκεμβρίου. Αλλά, επειδή η εταιρία προφασίζεται τη διεθνή κρίση και δεν επιλύει τα προβλήματα, ήταν αναγκασμένοι μέσα στα πλαίσια του βιομηχανικού κώδικα να θέσουν το θέμα στο υπουργείο Εργασίας, τόνισε.

Στο άμεσο μέλλον η Συντεχνία καλεί γενική συνέλευση ώστε να έχουν ληφθεί συγκεκριμένες αποφάσεις πριν από την μεσολαβητική συνάντηση που έχει ορισθεί για τις αρχές Ιανουαρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024