Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsAirtours εναντίων αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους

Airtours εναντίων αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους

Η Airtours ψάχνει να βρει τρόπους να ανταγωνισθεί τις αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους και να προσαρμόσει τον δικό της αερομεταφορέα στις δραστηριότητες της του tour operating. Ο γενικός διευθυντής του […]

Η Airtours<.> ψάχνει να βρει τρόπους να ανταγωνισθεί τις αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους και να προσαρμόσει<...> τον δικό της αερομεταφορέα στις δραστηριότητες της του tour operating.

Ο γενικός διευθυντής του ομίλου Airtours κ. Tim Byrne παραδέχθηκε κατά την διάρκεια του συνεδρίου της ABTA στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας ότι “η Airtours άργησε πολύ να αντιδράσει στην εξάπλωση των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους και ανακοίνωσε ότι τώρα είναι πλέον καιρός να τις ανταγωνισθεί”.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι “αργήσαμε να αντιδράσουμε σε 'παρείσακτους εισβολείς' όπως η easyJet είναι τώρα καιρός να τους κτυπήσουμε. Ήμασταν πολύ μαλακοί μαζί τους. Τα ποσοστά πληρότητας μας όλο και γίνονται μεγαλύτερα, αλλά δεν πρέπει να καθησυχάζουμε”.

Ο διευθυντής της Airtours UKLG κ. Richard Carrick ανέφερε ότι η αερομεταφορά είναι η 'μαύρη τρύπα' στην διαδικασία του tour operating δηλώνοντας ότι οι δικαιολογίες των αεροπορικών εταιριών όταν παρουσιάζονται προβλήματα τις περισσότερες φορές δεν είναι καν αποδεκτές. “Το προσωπικό των αεροπορικών εταιριών πρέπει να λαμβάνει την ευθύνη που έχει για προβλήματα που δημιουργούνται και να μην ρίχνει τα βάρη στις επίγειες εξυπηρετήσεις ή σε άλλους παράγοντες”, δήλωσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024