Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑνακοίνωση της Fraport Greece για την αναγκαστική προσγείωση πτήσης της Jet2 στο ‘Μακεδονία’
Αεροδόμια

Ανακοίνωση της Fraport Greece για την αναγκαστική προσγείωση πτήσης της Jet2 στο ‘Μακεδονία’

Το αεροπλάνο πετούσε στα 30.000 πόδια, όταν οι αεροσυνοδοί ενημερώθηκαν ότι ένας από τους δύο πιλότους έχει λιποθυμήσει.

Ένας από τους δύο πιλότους της Jet2 Μπέρμιγχαμ – Αττάλεια, έχασε τις αισθήσεις του στον αέρα, την Τρίτη 23 Αυγούστου, με συνέπεις το αεροσκάφος να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Ο πιλότος μεταφέρεθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης. Υπενθυμίζεται ότι το αεροπλάνο πετούσε στα 30.000 πόδια, όταν οι αεροσυνοδοί ενημερώθηκαν ότι ένας από τους δύο πιλότους έχει λιποθυμήσει.

“Στις 23 Αυγούστου παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες σε πτήση, η οποία πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ‘Μακεδονία’, αμέσως μετά την στάθμευση του αεροσκάφους. Ο φορέας λειτουργίας και διαχείρισης του αεροδρομίου διευκρινίζει ότι το αεροσκάφος δεν παρέμεινε ακινητοποιημένο στον διάδρομο προσγείωσης – απογείωσης και ότι όλες οι προβλεπόμενες επιχειρησιακές διαδικασίες εφαρμόστηκαν έγκαιρα”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Fraport Greece.

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε: “Η πτήση LS1239 από το Μπέρμιγχαμ στην Αττάλεια εξετράπη της πορείας της προς το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης την Τρίτη (23 Αυγούστου) λόγω αδιαθεσίας ενός από τους πιλότους. Πλήρωμα αντικατάστασης μετέβη στη Θεσσαλονίκη ώστε οι πελάτες μας να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Αττάλεια το ίδιο βράδυ. Η κοινοποίηση έγινε στους πελάτες μας το συντομότερο δυνατό και οι ομάδες μας εργάστηκαν εξαιρετικά σκληρά για να τους φροντίσουν όλους. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από οποιονδήποτε επηρεάστηκε από αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024