Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑπευθείας πτήσεις της AnadoluJet προς Στοκχόλμη και Κοπεγχάγη
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου 2010

Απευθείας πτήσεις της AnadoluJet προς Στοκχόλμη και Κοπεγχάγη

Απευθείας πτήσεις από την Aγκυρα προς τη Στοκχόλμη και την Κοπεγχάγη εγκαινιάζει η AnadoluJet, θυγατρική των Turkish Airlines. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι απευθείας πτήσεις που θα συνδέουν την τουρκική […]

Απευθείας πτήσεις από την Aγκυρα προς τη Στοκχόλμη και την Κοπεγχάγη εγκαινιάζει η AnadoluJet, θυγατρική των Turkish Airlines. Όπως<...> αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι απευθείας πτήσεις που θα συνδέουν την τουρκική πρωτεύουσα με τις πρωτεύουσες της Σουηδίας και της Δανίας θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου 2010.

“Οι επιβάτες θα πληρώνουν 20%-30% λιγότερο για να ταξιδέψουν από τη Στοκχόλμη και την Κοπεγχάγη στην Aγκυρα και στο αεροδρόμιο Σαμπίχα Γκοκτσέν (στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης), τρεις φορές την εβδομάδα”, ανακοίνωσαν στελέχη της εταιρίας.

Στις 4 Μαρτίου, η AnadoluJet ξεκίνησε απευθείας πτήσεις από την Aγκυρα στην πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό. Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 23 Απριλίου 2008 από τις τουρκικές αερογραμμές, με στόχο να προσφέρει τη δυνατότητα φτηνής μετακίνησης σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους. Ξεκίνησε με στόλο πέντε αεροπλάνων και προτού συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας, είχε ήδη αυξήσει τον στόλο των αεροσκαφών της σε 7, εξυπηρετώντας -μεταξύ άλλων- 27 προορισμούς εντός Τουρκίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024