Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςBραβείο αξιοπιστίας στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα για τα Β717 από την Βoeing

Bραβείο αξιοπιστίας στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα για τα Β717 από την Βoeing

Εκπρόσωποι της Boeing απένειμαν πρόσφατα βραβείο επιχειρησιακής αξιοπιστίας στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα, για την πολύ αξιόπιστη εκμετάλλευση των τριών αεροσκαφών Β717 που παρέλαβε τον Φεβρουάριο του 2000. Η απονομή έγινε κατά […]

Εκπρόσωποι της Boeing απένειμαν πρόσφατα βραβείο επιχειρησιακής αξιοπιστίας στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα, για την πολύ αξιόπιστη εκμετάλλευση των<...> τριών αεροσκαφών Β717 που παρέλαβε τον Φεβρουάριο του 2000. Η απονομή έγινε κατά την διάρκεια συνάντησης εκπροσώπων των δύο εταιριών στην Αθήνα.

Η Ολυμπιακή Αεροπλοΐα πέτυχε για τα τρία Βoeing 717-200, που είναι ενοικιασμένα από την Bavaria International Aircraft Leasing Company για πέντε χρόνια, βαθμό διαθεσιμότητας 99,84% για όλο το 2002 κατά μέσο όρο. Το εξαιρετικά υψηλό αυτό ποσοστό αντιπροσωπεύει τις πτήσεις που εκτελέστηκαν με αεροσκάφη του τύπου και αναχώρησαν χωρίς καθυστέρηση οφειλόμενη σε τεχνικά προβλήματα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Dan Meadows, υπεύθυνος υποστήριξης του στόλου των Boeing 717 σε όλο τον κόσμο, “αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες που ταξίδεψαν με τα Β717 της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας αναχώρησαν σχεδόν όλοι την προκαθορισμένη ώρα και έφτασαν στον προορισμό τους χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση”. Συμπλήρωσε δε κατά την διάρκεια της ομιλίας του ότι “είναι προφανές ότι η Ολυμπιακή Αεροπλοΐα έχει στις τάξεις της έμπειρο τεχνικό προσωπικό, με υψηλή αίσθηση επαγγελματισμού”.

Ο κ. Meadows παρέδωσε το βραβείο στον γενικό διευθυντή του τεχνικού τμήματος της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας, κ. Αντώνη Αλιφραγκή.

Tο βραβείο αυτό είναι το τρίτο κατά σειρά που απονέμεται από την Boeing σε αεροπορική εταιρεία, για την επίτευξη υψηλού βαθμού διαθεσιμότητας σε αεροσκάφη τύπου Boeing 717.

H χωρητικότητα του δικινητήριου Β717-200, με την καμπίνα υπό τυπική διαμόρφωση δύο θέσεων, ανέρχεται σε 106 επιβάτες. Το αεροσκάφος ύστερα από τέσσερα χρόνια υπηρεσίας έχει αναδειχθεί στο κορυφαίο στον κόσμο επιβατικό αεριωθούμενο μικρής ακτίνας. Σήμερα περισσότερα από 120 έχουν παραδοθεί σε διάφορες αεροπορικές εταιρίες ανά τον κόσμο, κάτι που αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της εκτίμησης που έχει κερδίσει από τους χρήστες του, για την χαμηλού κόστους εκμετάλλευσή του, την υψηλή αξιοπιστία του και την φιλικότητά του προς το περιβάλλον, ιδίως μέσω της “αθόρυβης” λειτουργίας του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024