Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧάος σε αεροδρόμιο της Ινδίας – Πτήση της Scoot παράτησε πίσω 35 επιβάτες
Αερομεταφορές

Χάος σε αεροδρόμιο της Ινδίας – Πτήση της Scoot παράτησε πίσω 35 επιβάτες

Η αεροπορική εταιρία Scoot εκτέλεσε την προγραμματισμένη πτήση της, χωρίς να περιμένει όλους τους επιβάτες.

Η αεροπορική εταιρία Scoot εκτέλεσε την πτήση της Αρμιτσάρ – Σιγκαπούρη αφήνοντας πίσω 35 επιβάτες, λόγω κακής επικοινωνίας μεταξύ του ταξιδιωτικού πράκτορα και των επιβατών.

Αναλυτικότερα, στις 18 Ιανουαρίου η Scoot είχε προγραμματίσει η πτήση TR509, που συνέδεε την πόλη Αμριτσάρ της Βόρειας Ινδίας στο Παντζάμπ με τη Σιγκαπούρη, να αναχωρήσει στις 19:55. Ωστόσο το αεροπλάνο απογειώθηκε στις 16:40 και οι 35 επιβάτες που δεν γνώριζαν την αλλαγή του δρομολογίου έμειναν πίσω, οδηγώντας σε χάος στο αεροδρόμιο του Αμριτσάρ.

Η αεροπορική εταιρία φέρεται να είχε κοινοποιήσει την αλλαγή του προγράμματος σε όλους τους επιβάτες μέσω email, αλλά ο διευθυντής του αεροδρομίου VK Seth δήλωσε στους Hindustan Times, ότι ο τουριστικός πράκτορας δεν κοινοποίησε την αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα σε ορισμένους επιβάτες.

Μάλιστα από τις αρχές του 2023, στην Ινδία, είναι η δεύτερη φορά που αεροπορική πτήση πραγματοποιείται πριν την επιβίβαση όλων όσων έχουν αγοράσει εισιτήριο. Στις αρχές του μήνα, η Go First απογειώθηκε, αφήνοντας περισσότερους από 50 επιβάτες να περιμένουν μέσα σε ένα λεωφορείο.

Σημειώνεται ότι η Scoot είναι μια low cost θυγατρική της Singapore Airlines και συνδέει πολλές πόλεις της Ινδίας με τη Σιγκαπούρη μέσω απευθείας πτήσεων. Εκτός από το Amritsar, το δίκτυο της Scoot’s India περιλαμβάνει το Tiruchirappalli, το Hyderabad, το Coimbatore, το Trivandrum και το Visakhapatnam.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024