Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧάος σε πτήση από τη Λάρνακα: Γυναίκα γδύθηκε και προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο φωνάζοντας 'Allahu Akbar'
Αεροπορικές εταιρείες

Χάος σε πτήση από τη Λάρνακα: Γυναίκα γδύθηκε και προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο φωνάζοντας 'Allahu Akbar'

Η γυναίκα φαινόταν να λέει ότι έχει μαζί της εκρηκτικά και ρώτησε επίσης τα παιδιά με τα οποία ήταν μαζί αν ήταν 'έτοιμα να πεθάνουν'.

Ο τριανταπεντάχρονος Phillip O’Brien επιβάτης της πτήσης της Jet2 από τη Λάρνακα με προορισμό το Manchester της Βρετανίας συγκράτησε μια 30χρονη γυναίκα που γδύθηκε και έτρεξε γυμνή μέσα στο αεροπλάνο πριν προσπαθήσει να εισβάλει δύο φορές στο πιλοτήριο φωνάζοντας “Allahu Akbar”, σύμφωνα με δημοσιεύμα της Daily Mail.

Η γυναίκα φάνηκε να υπαινίσσεται ότι έχει μαζί της εκρηκτικά στο αεροσκάφος και επίσης ρώτησε τα παιδιά με τα οποία ήταν μαζί, αν ήταν “έτοιμα να πεθάνουν”.

Είπε επίσης στους τρομοκρατημένους επιβάτες και το προσωπικό ότι οι γονείς της ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS.

Μαζί με τον O’Brien, επέβαιναν στο αεροσκάφος έξι μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του και τρία παιδιά ηλικίας οκτώ έως 14 ετών.

Ο 35χρονος, ο οποίος εργαζόταν στην ασφάλεια όταν ήταν έφηβος, δήλωσε στη Mirror: “Έτσι, όταν η γυναίκα πήγε ξανά στο πιλοτήριο πήρα τον έλεγχο, την έριξα στο έδαφος και σε εκείνο το σημείο ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι”.

Ο O’Brien είπε ότι ρώτησε τη γυναίκα γιατί έλεγε τέτοια πράγματα και υποστήριξε ότι εκείνη απάντησε: “Αν δεν το έκανα θα γινόταν έκρηξη και όλοι θα πέθαιναν”.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η πτήση εκτράπηκε προς το αεροδρόμιο Charles De Gaulle του Παρισιού νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μια χαοτική σκηνή με τουλάχιστον δύο Γάλλους αστυνομικούς να εμφανίζονται να συλλαμβάνουν ή να συγκρατούν μια γυναίκα, η οποία φορούσε μαύρο καπέλο και κόκκινη μπλούζα.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

04/10/2022
03/10/2022
30/09/2022
29/09/2022
28/09/2022
27/09/2022