Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧωρίς αποσκευές ταξιδεύουν οι επιβάτες της εταιρίας `AlexandAir`

Χωρίς αποσκευές ταξιδεύουν οι επιβάτες της εταιρίας `AlexandAir`

Συνήθη τακτική της αεροπορικής εταιρίας AlexandAir φαίνεται να αποτελεί η μεταφορά επιβατών χωρίς τις αποσκευές τους,όπως καταγγέλλουν επιβάτες που έχουν ταξιδέψει κατά το παρελθόν με τη συγκεκριμένη εταιρία και επιβεβαιώνεται […]

Συνήθη τακτική της αεροπορικής εταιρίας AlexandAir φαίνεται να αποτελεί η μεταφορά επιβατών χωρίς τις αποσκευές τους,<...>όπως καταγγέλλουν επιβάτες που έχουν ταξιδέψει κατά το παρελθόν με τη συγκεκριμένη εταιρία και επιβεβαιώνεται από τις χιλιάδες αποσκευές, που έχουν συγκεντρωθεί αυτές τις μέρες στο αεροδρόμιο `Νίκος Καζαντζάκης` του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Κρήτη TV`, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου αυτή τη στιγμή βρίσκονται περισσότερες από 200 βαλίτσες, που ανήκουν σε επιβάτες πτήσεων της εταιρίας AlexandAir, που η πτήση τους πραγματοποιήθηκε αρκετές μέρες πριν και τώρα πολλοί από αυτούς βρίσκονται ήδη στο εξωτερικό.

Οι επιβάτες της συγκεκριμένης εταιρίας είναι πλέον αγανακτισμένοι με την τακτική που ακολουθεί η εν λόγω εταιρία, ενώ ζητούν από τους υπεύθυνους της εταιρίας να μάθουν να τηρούν τις υποχρεώσεις τους και να σέβονται τους κανονισμούς.

Από την άλλη, η συμπεριφορά της αεροπορικής εταιρίας, όπως σημειώνουν τα τοπικά δημοσιεύματα της Κρήτης, λειτουργεί αρνητικά στις προσπάθειες που γίνονται από διάφορους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς του νησιού για την προβολή και τη διαφήμιση της Κρήτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024