Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςCyprus Airways: Αυξάνει τη χωρητικότητά της για τα Χριστούγεννα κατά 6.000 θέσεις
Περισσότερα ταξίδια από και προς την Κύπρο

Cyprus Airways: Αυξάνει τη χωρητικότητά της για τα Χριστούγεννα κατά 6.000 θέσεις

Cyprus Airways - Χριστούγεννα

Οι πρόσθετες υπηρεσίες αφορούν το διάστημα μεταξύ 15 Δεκεμβρίου και 15 Ιανουαρίου 2023 για πτήσεις από Αθήνα, Παρίσι Charles De Gaulle και Ερεβάν

Η ταξιδιωτική ζήτηση κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ολοένα και αυξάνεται και πλέον φτάνει τα προ πανδημίας επίπεδα. Για να ανταποκριθεί λοιπόν, στο κάλεσμα των πελατών της η Cyprus Airways θα αυξήσει τη χωρητικότητά της κατά 6.000 επιπλέον θέσεις για ταξίδια από και προς την Κύπρο, για την εν λόγω περίοδο.

“Με χαρά διαπιστώνουμε ότι η ζήτηση για τις υπηρεσίες μας έχει επανέλθει στα προ της πανδημίας επίπεδα. Πολλές από τις πτήσεις μας κατά την εορταστική περίοδο έχουν ήδη εξαντληθεί”, δήλωσε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας.

“Ακούσαμε τους πελάτες μας και αυξήσαμε τις πτήσεις για να διευκολύνουμε τα ταξίδια των τουριστών που επιθυμούν να επισκεφθούν την Κύπρο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων ή των Κύπριων που ζουν στο εξωτερικό για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να περάσουν τις διακοπές τους με την οικογένεια και τους φίλους τους”, πρόσθεσε ο κ. Sies.

Σημειώνεται πως οι πρόσθετες υπηρεσίες αφορούν το διάστημα μεταξύ 15 Δεκεμβρίου και 15 Ιανουαρίου 2023. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προσφέρεται μια τρίτη καθημερινή πτήση στην Αθήνα, ενώ έχουν προστεθεί επιπλέον πτήσεις προς το Παρίσι Charles De Gaulle τις Παρασκευές και τις Δευτέρες. Μια τρίτη εβδομαδιαία συχνότητα προστέθηκε από/προς το Ερεβάν.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024