Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςDelta – Air France KLM: επανεκκίνηση του δρομολογίου Αθήνας-Ατλάντα
Απευθείας σύνδεση από τις 15 Μαΐου 2010

Delta – Air France KLM: επανεκκίνηση του δρομολογίου Αθήνας-Ατλάντα

Η Delta Air Lines ανακοίνωσε την επαναφορά της απευθείας σύνδεσης της Αθήνας (Ελ. Βενιζέλος) με το Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα, από τις 15 Μαΐου 2010. Η πτήση θα εκτελείται […]

Η Delta Air Lines ανακοίνωσε την επαναφορά της απευθείας σύνδεσης της Αθήνας (Ελ. Βενιζέλος) με το Διεθνές Αεροδρόμιο<...> Hartsfield-Jackson της Ατλάντα, από τις 15 Μαΐου 2010. Η πτήση θα εκτελείται από τη Delta Air Lines μέσω Κοινοπραξίας με τους συνεργάτες Air France KLM, που θα χρησιμοποιούν κοινό κωδικό πτήσης. Η πτήση συμπληρώνει την υπάρχουσα καθημερινή, απευθείας σύνδεση Αθήνας – Νέας Υόρκης (JFK).

Η πτήση θα εκτελείται καθημερινά με αεροσκάφος Boeing 767-300ER, 216 θέσεων. Η νέα πτήση θα προσφέρει στους επιβάτες άνετες ανταποκρίσεις προς Ατλάντα και προς περισσότερους από 150 επιχειρηματικούς και παραθεριστικούς προορισμούς σε όλη τη Βόρειο Αμερική, τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε το δρόμο για την έναρξη νέων δρομολογίων που επεκτείνουν την παγκόσμια εμβέλειά μας και επαυξάνουν την άνετη εξυπηρέτηση πελατών μας. Η επαναφορά της εποχιακής, απευθείας πτήσης, θα προσφέρει πολλές σημαντικές νέες ταξιδιωτικές επιλογές τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και τους ταξιδιώτες αναψυχής, μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ ενώ παράλληλα θα προσφέρουν μια πλεονεκτική υπηρεσία για χιλιάδες Αμερικανούς τουρίστες που επιθυμούν να ανακαλύψουν την ομορφιά της Ελλάδας”, δήλωσε ο Rafael Ruiz, περιφερειακός διευθυντής της Delta στην Ελλάδα.

Η Delta έχει αναπτυχθεί, από σχεδόν 45 καθημερινές πτήσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης το καλοκαίρι του 2005, σε περισσότερες από 100 καθημερινές πτήσεις προγραμματισμένες από την κοινοπραξία Delta-Air France KLM για το καλοκαίρι του 2010. Κάθε νέο δρομολόγιο ενδυναμώνει την βάση της κοινοπραξία, επιτρέποντας στις τρεις αεροπορικές εταιρίες να μοιράζονται ισότιμα τις δαπάνες και τα έσοδα και να προωθούν πιο αποτελεσματικά τις υπηρεσίες τους σε ευρύτερη βάση πελατών.

“Καμία άλλα αεροπορική εταιρία δεν διαθέτει συνεργάτες συμμαχίας, ευελιξία στόλου ή εύρος δικτύου ώστε να προσφέρει νέα δρομολόγια στους πελάτες και την ίδια στιγμή να ευθύνεται για τη διαχείριση της δυναμικότητας εν όψει της διεθνούς οικονομικής ύφεσης”, δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Σχεδιασμού Δικτύου και Διαχείρισης Εσόδων, κ. Glen Hauenstein. “Ως Εθνικός Αερομεταφορέας της Αμερικής στο παγκόσμιο στερέωμα, το πρόγραμμα της Delta για το 2010 θα φέρει καινούρια, απευθείας δρομολόγια σε δεκάδες κοινότητες ανά την υφήλιο, χάρη στη δύναμη των παγκόσμιων συμμαχιών μας”.

“Ενοποιώντας τις υπερατλαντικές πτήσεις μας, οι εταιρίες Air France, KLM και Delta προσφέρουμε στους επιβάτες αυτό που επιθυμούν: περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη συχνότητα, πιο βολικά προγράμματα πτήσεων και καλύτερες υπηρεσίες προς τον πελάτη. Βελτιστοποιώντας τη χρήση των κοινών μας μέσων, αυτή η κοινοπραξία μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την παρούσα οικονομική κατάσταση και να προστατέψουμε το προϊόν που προσφέρουμε”, δήλωσε ο Bruno Matheu, εκτελεστικός αντιπρόεδρος Marketing, Διαχείρισης Εσόδων και Δικτύου, Air France-KLM.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024