Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςDelta Air Lines: Νέα βελτιωμένη business-class

Delta Air Lines: Νέα βελτιωμένη business-class

Στα πλαίσια ενός δυναμικού σχεδίου για την εξολοκλήρου ανανέωση και ενίσχυση της προσφοράς της Delta στις διεθνείς πτήσεις, η αεροπορική εταιρίαεισάγει τώρα μια ανακαινισμένη business class εμπειρία στο στόλο της […]

Στα πλαίσια ενός δυναμικού σχεδίου για την εξολοκλήρου ανανέωση και ενίσχυση της προσφοράς της Delta στις διεθνείς πτήσεις, η αεροπορική εταιρία<...>εισάγει τώρα μια ανακαινισμένη business class εμπειρία στο στόλο της από 75 αεροσκάφη διαμορφωμένα για διεθνείς πτήσεις, που προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί ως το καλοκαίρι του 2007. Τα τέσσερα πρώτα ανα-διαμορφωμένα αεροσκάφη Boeing 767-300ER εκτελούν ήδη διεθνείς διαδρομές – συμπεριλαμβανομένων των 11 νέων υπερατλαντικών διαδρομών που εισήχθησαν τον περασμένο Μάρτιο – με τέσσερα ακόμη αεροσκάφη 767-300ER που προγραμματιζόταν να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιουνίου. Τα υπόλοιπα 67 αεροσκάφη Boeing 767-300ER, 767-400ER και 777-200ER, διαμορφωμένα για διεθνείς πτήσεις της Delta, θα ανακαινισθούν από το επόμενο καλοκαίρι.

“Επανασχεδιάζουμε εξολοκλήρου την ταξιδιωτική εμπειρία στις διεθνείς πτήσεις για τους πελάτες μας – από τα περισσότερο άνετα, δερμάτινα καθίσματα και τις πιο καθαρές, πιο φωτεινές καμπίνες, μέχρι τις μοναδικές προσφορές της BusinessElite που περιλαμβάνουν την αυθεντική, βραβευμένη συλλογή κρασιών, τα αποκλειστικά, παγκόσμιας κλάσης γεύματα από τη σεφ Michelle Bernstein και την ηγετική στον τομέα της ψυχαγωγίας εν πτήση με ταινίες, μουσική και πολλά άλλα”, δήλωσε η κα Joanne Smith, Αντιπρόεδρος Marketing της Delta. “Η βελτιωμένη BusinessElite είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους προσφέρουμε στους σημαντικούς για μας πελάτες της διεθνούς business class προστιθέμενη αξία και περισσότερες επιλογές. Καθώς γιορτάζουμε τη μεγαλύτερη διεθνή επέκταση στην ιστορία μας, η χρονική στιγμή δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη για να αναβαθμίσουμε την προσφορά προς τους πελάτες μας”.

Στα πλαίσια της αναβάθμισης αυτής, η Delta βελτιώνει το δημοφιλές κάθισμα ύπνου, με 60 ίντσες χώρου για τα πόδια και ανάκλιση ευρείας γωνίας, με υψηλότερα εξαρτήματα ξεκούρασης για τα πόδια και πρόσθετα μαξιλάρια που περιλαμβάνουν αφρώδες υλικό κάτω από τα γόνατα για πρόσθετη υποστήριξη, νέα κομψά δερμάτινα καλύμματα, καλύτερα εξαρτήματα ξεκούρασης για το κεφάλι και ανακλινόμενα τραπεζάκια και ενσωματωμένες στο κάθισμα υποδοχές για φορητό υπολογιστή.

Η Delta προσφέρει ακόμη στους επιβάτες που πετούν με τη νέα BusinessElite το τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό σύστημα ψυχαγωγίας της αεροπορικής εταιρίας, διαθέσιμο εφόσον ζητηθεί, που προσφέρει περισσότερες από 20 ταινίες πρώτης προβολής, αλλά και δημοφιλείς κλασσικές ταινίες, μια ποικιλία τηλεοπτικών προγραμμάτων, ευρεία γκάμα μουσικής και 12 συνολικά παιχνίδια βίντεο. Με τον προγραμματισμό MP3, οι επιβάτες μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους λίστα αναπαραγωγής μουσικής από μια ποικιλία περισσοτέρων από 1.600 τραγουδιών, από μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνών και μουσικών ειδών για όλες τις προτιμήσεις. Μια συλλογή από παιχνίδια βίντεο συμβάλλει στην ψυχαγωγία των επιβατών με 12 επιλογές, που περιλαμβάνουν τα Bejeweled, σκάκι, πόκερ, Dynomite, Galaktor, Big Money, ένα διαδραστικό παιχνίδι trivial που επιτρέπει ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους επιβάτες της BusinessElite και πολλά άλλα.

Η BusinessElite προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία γεύματος πέντε πιάτων, προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις κάθε επιβάτη, αλλά και ένα αυθεντικό, βραβευμένο πρόγραμμα κρασιών. Τον Ιούνιο, η Delta εισήγαγε μια νέα προσωπική εμπειρία γεύματος σε επιλεγμένες διεθνείς πτήσεις, που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τους επιβάτες της BusinessElite από τη διάσημη σεφ Michelle Bernstein – μια από τις πιο διακεκριμένες γυναίκες σεφ της Αμερικής που φιλοξενείται συχνά στο The Food Network. Θα διατελέσει σύμβουλος σεφ της Delta, δημιουργώντας “λουκούλεια” ορεκτικά, κύρια και συμπληρωματικά πιάτα, σύμφωνα με το γαστρονομικό της όραμα και την ευρεία εμπειρία της ως σεφ. Το μενού-υπογραφή της Bernstein προγραμματίζεται να πρωτοεμφανιστεί σε όλες τις πτήσεις της BusinessElite τον Αύγουστο.

Επιπλέον, οι πελάτες της BusinessElite απολαμβάνουν προϊόντα που ανανεώνουν, εμπνευσμένα από τη φύση, σε προσωπικά ταξιδιωτικά νεσεσέρ και στις τουαλέτες της BusinessElite, από τη LATHER, μια εταιρία προσωπικής φροντίδας γνωστή για τη δημιουργία απόλυτα φυσικών προϊόντων για το σώμα, τη φροντίδα του δέρματος και προϊόντων αρωματοθεραπείας.

Η ανανέωση της BusinessElite της Delta εντάσσεται στο πλαίσιο της επικέντρωσης της αεροπορικής εταιρίας στη βελτίωση της διεθνούς ταξιδιωτικής εμπειρίας για τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε περισσότερους από ποτέ προορισμούς. Οι πελάτες της BusinessElite έχουν check-in προτεραιότητας και συμπληρωματική πρόσβαση σε όλα τα Crown Room Clubs και τα BusinessElite lounges την ημέρα του ταξιδιού τους. Στα πλαίσια της ανακαίνισης της BusinessElite, η Delta επέκτεινε το BusinessElite lounge στο αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson International Airport της Ατλάντα και αναβάθμισε την προσφορά σε ζεστά πιάτα στα lounges του αεροδρομίου John F. Kennedy International Airport της Νέας Υόρκης.

Επιπλέον, όλοι οι διεθνείς πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν το check-in χρησιμοποιώντας τα νέα self-service μηχανήματα, με τεχνολογία σάρωσης του διαβατηρίου στους διεθνείς κόμβους της Delta στην Ατλάντα, το Σινσινάτι και τη Νέα Υόρκη-JFK. Η Delta αναβαθμίζει ακόμη τη διεθνή οικονομική θέση με εξολοκλήρου δερμάτινα καθίσματα και βελτιωμένο φωτισμό, για τη δημιουργία μιας πιο άνετης και συνεπούς ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Η BusinessElite είναι διαθέσιμη στις περισσότερες διηπειρωτικές διαδρομές της Delta, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων μεταξύ Η.Π.Α. και Ευρώπης, Ισραήλ, Ιαπωνίας, Ινδίας, Χιλής, Βραζιλίας και Αργεντινής. Με το πρόγραμμα σημαντικής ανάπτυξης της Delta για το 2006, αυτό το καλοκαίρι, η αεροπορική εταιρία θα προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις προς Ευρώπη, Ινδία και Ισραήλ από τις Η.Π.Α. και είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στη Λατινική Αμερική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024