Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςDelta Air Lines: Νέοι προορισμοί σε Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη και Λατινική Αμερική

Delta Air Lines: Νέοι προορισμοί σε Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη και Λατινική Αμερική

Νέα δρομολόγια προς προορισμούς υψηλής ζήτησης, σε Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη και Λατινική Αμερική εντάσσει στο πτητικό της πρόγραμμα από το 2007 η εταιρίαDelta Air Lines, επεκτείνοντας περαιτέρω τις δραστηριότητες […]

Νέα δρομολόγια προς προορισμούς υψηλής ζήτησης, σε Ασία, Μέση Ανατολή, Ευρώπη και Λατινική Αμερική εντάσσει στο πτητικό της πρόγραμμα από το 2007 η εταιρία<...>Delta Air Lines, επεκτείνοντας περαιτέρω τις δραστηριότητες της και προσφέροντας περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό.

Συγκεκριμένα, τα νέα και διευρυμένα απευθείας δρομολόγια της Delta από τον μεγαλύτερο κόμβο της εταιρίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα, θα ξεκινήσουν ως εξής:

  • Ατλάντα – Πράγα/ Δημοκρατία Τσεχίας (σε ισχύ από 2 Μαΐου 2007),
  • Ατλάντα – Βιέννη/ Αυστρία (σε ισχύ από 21 Μαΐου, 2007),
  • Ατλάντα – Ντουμπάι/ Ην. Αραβικά Εμιράτα (σε ισχύ από 31 Μαΐου, 2007),
  • Ατλάντα – Σεούλ- Incheon/ Νότια Κορέα (σε ισχύ από 4 Ιουνίου, 2007), και
  • Ατλάντα – Σάο Πάολο/ Βραζιλία (επεκτείνεται σε δύο πτήσεις ημερησίως, σε ισχύ 15 Ιουνίου- 15 Αυγούστου, 2007),


Επιπλέον, η Delta θα ενισχύσει την κυρίαρχη θέση της στο διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης, επεκτείνοντας δρομολόγια σε τέσσερις παγκόσμιες πόλεις:
  • Νέα Υόρκη (JFK) – Λονδίνο (Gatwick)/ Ην. Βασίλειο (επεκτείνεται σε δύο δρομολόγια ημερησίως, σε ισχύ από 1 Απριλίου, 2007),
  • Νέα Υόρκη (JFK) – Πίζα – Φλωρεντία/ Ιταλία (σε ισχύ από 31 Μαΐου, 2007),
  • Νέα Υόρκη (JFK) – Σάνον/ Ιρλανδία (απευθείας πτήση αντικαθιστά την ισχύουσα μέσω Δουβλίνου, σε ισχύ από 2 Ιουνίου 2007), και
  • Νέα Υόρκη (JFK) – Βουκουρέστι/ Ρουμανία (σε ισχύ από 5 Ιουνίου, 2007).

“Οι πελάτες της Delta ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά στα περισσότερα από τα 50 νέα διεθνή δρομολόγια που προστέθηκαν πέρσι και έστεψαν το μεγαλύτερο διεθνές επεκτατικό πρόγραμμα στην ιστορία της Delta με αναπάντεχη επιτυχία”, δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος της Delta, κ. Gerald Grinstein. “Με μεγάλη ικανοποίηση θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας για διεθνή ταξίδια, με μια σειρά νέων προορισμών της Delta, που θα συνδέουν ηπείρους και πολιτισμούς ταχύτερα από ποτέ”.

Η καθημερινή πτήση Αθήνα-Ατλάντα συνεχίζει στις 16 Μαΐου 2007…

Η απευθείας πτήση Αθήνα-Ατλάντα, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί φέτος το Μάιο, θα συνεχιστεί και τον επόμενο χρόνο σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα πτήση Αθήνα-Ν.Υόρκη/JFK στα πλαίσια της διεθνούς επέκτασης της Delta. Από 16 Μαΐου 2007 ως το τέλος Οκτωβρίου 2007 η πτήση θα πραγματοποιείται από αεροπλάνο τύπου Boeing 767-300ER. «Από την εισαγωγή της κιόλας στο πρόγραμμα της εταιρίας στις 30 Μαΐου 2006 η πτήση σημείωσε πραγματικά μεγάλη επιτυχία», δηλώνει ο κ. Δημήτρης Καραγιουλές, Εμπορικός Διευθυντής της Delta για Ελλάδα και Κύπρο. «Η συγκεκριμένη πτήση είναι μία από τις πτήσεις με τη μεγαλύτερη πληρότητα που πετάνε από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας και μας ευχαριστεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η πτήση αυτή θα ενταχθεί ξανά στο πρόγραμμα της εταιρίας και το επόμενο καλοκαίρι», προσθέτει.

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών

Ακόμη και με ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 20% στην αύξηση της χωρητικότητας σε διεθνή δρομολόγια, η Delta κατάφερε με επιτυχία να αυξήσει τον αριθμό των επιβατών στις υπερατλαντικές πτήσεις και τις πτήσεις προς Νότιο Αμερική, κατά την διάρκεια του πρώτου τέταρτου του Ιουνίου, συγκριτικά με την περσινή χρονιά και παρουσίασε 83% πληρότητα στις διεθνείς θέσεις, για το σύνολο των τριών μηνών, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

“Συνολικά, περισσότερο από 3 εκατομμύρια πελάτες επέλεξαν να πετάξουν με τη Delta σε διεθνείς προορισμούς το φετινό καλοκαίρι, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση περίπου 30% σε σύγκριση με το 2005.” δήλωσε ο κ. Glen Hauenstein, Αντιπρόεδρος της Delta και Μanager Διαχείρισης Δικτύου και Εσόδων. “Η διαρκής υποστήριξη από τους πελάτες μας βοηθά να συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση προς τη διεθνή μας επέκταση το 2007”.

Με την επεκτατική της πολιτική το 2007, η Delta θα εκτελεί δρομολόγια σε περισσότερους υπερατλαντικούς προορισμούς από οποιονδήποτε άλλο αερομεταφορέα των ΗΠΑ και θα ενισχύσει τη θέση της ως αεροπορική εταιρία που εξυπηρετεί περισσότερους προορισμούς παγκοσμίως. Συνολικά, η Delta θα εξυπηρετεί 36 υπερατλαντικούς προορισμούς μέχρι το καλοκαίρι του 2007 και θα προσφέρει συνδέσεις σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Στα προσεχή επεκτατικά σχέδια της Delta προβλέπεται η αύξηση σε 16 του αριθμού των υπερατλαντικών δρομολογίων που πραγματοποιούνται απευθείας, με αποτέλεσμα η εταιρία να εξασφαλίζει περισσότερες απευθείας συνδέσεις και κατά συνέπεια εξοικονόμηση χρόνου για τους πελάτες της.

“Πιστεύουμε ότι το πολυτιμότερο αγαθό για τους πελάτες μας είναι ο χρόνος τους,” εξηγεί ο κ. Grinstein. “Εξυπηρετώντας προορισμούς όπως το Βουκουρέστι ή την Πίζα / Φλωρεντία χωρίς ενδιάμεσο σταθμό, επιστρέφουμε στους πελάτες μας εκατομμύρια ωρών κάθε χρόνο, ώρες που θα μπορούν πλέον να αφιερώσουν στην οικογένειά τους ή στην πρόοδο της επιχείρησής τους, αντί να τις χάνουν σε μετεπιβιβάσεις για διεθνείς αεροπορικές συνδέσεις”.

Διεθνής Επέκταση Στόλου

Για την υποστήριξη της προσεχούς διεθνούς επέκτασής της, η Delta θα προβεί στη μεταφορά επτά αεροσκαφών 767-400 στο διεθνή της στόλο, μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, αυξάνοντας σε 20 τον αριθμό των αεροσκαφών που θα έχουν μετακινηθεί από τις εσωτερικές στις διεθνείς πτήσεις από την άνοιξη του 2006. Με την προσθήκη αυτών των αεροσκαφών στον διεθνή στόλο της Delta, όλες οι πτήσεις της από και προς την Ασία θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200 χωρητικότητας 268 θέσεων, ενώ όλες οι μεγάλου βεληνεκούς πτήσεις στην Ευρώπη και τη Νότιο Αμερική θα πραγματοποιούνται από αεροσκάφη 767-300 ή767-400 χωρητικότητας 214 και 246 επιβατών αντιστοίχως.

Πέρα από αυτές τις αλλαγές στον στόλο της, η Delta θα διατηρήσει την ικανότητα να μεταφέρει επιπλέον μεγάλα αεροσκάφη 767-400 από τα εσωτερικά στα διεθνή δρομολόγια για μελλοντική επέκταση και σχεδιάζει μέσα στο 2007 να προσθέσει στον στόλο της 10 μεγάλου βεληνεκούς αεροσκάφη Boeing 757-200, που να μπορούν να πετούν τόσο σε υπερατλαντικά όσο και σε δρομολόγια προς τη Χαβάη.

“Η Delta διατηρεί ανταγωνιστική υπεροχή έναντι των ισότιμων με εμάς αεροπορικών εταιριών, καθώς έχουμε τη δυνατότητα να επεκτείνουμε τα διεθνή μας δρομολόγια με τον ήδη υπάρχοντα στόλο μας”, δήλωσε ο κ. Hauenstein. “Ο μεγάλος στόλος που διαθέτουμε από αεροσκάφη που μπορούν να πραγματοποιήσουν υπερατλαντικά ταξίδια, μας επιτρέπει να διεισδύουμε σε νέες και ανερχόμενες διεθνείς αγορές ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο αερομεταφορέα των ΗΠΑ και να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας τόσο για το επιχειρηματικό ταξίδι όσο και για το ταξίδι αναψυχής, σε νέα σημεία ανά την υφήλιο”.

Εμπλουτισμένη Εξυπηρέτηση Πελατών

Πέραν της επέκτασης της εμβέλειας του διεθνούς δικτύου δρομολογίων, η Delta βελτιώνει και εμπλουτίζει την εμπειρία του ταξιδιού, στην business και την οικονομική θέση στα μακρινά ταξίδια.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Delta ανακοίνωσε ότι θα είναι ο πρώτος αερομεταφορέας των ΗΠΑ που θα παρουσιάσει το 2008 απόλυτα επίπεδα καθίσματα στο στόλο των Boeing 777, προκειμένου να βελτιώσει την άνεση για τους πελάτες που θα έχουν επιλέξει να πετάξουν στην βραβευμένη BusinessEite θέση, σε πολύ μακρινές διαδρομές μεταξύ ΗΠΑ και προορισμών όπως το Τόκιο, η Σεούλ, η Βομβάη και το Τελ Αβίβ.

Επιπροσθέτως, μέχρι τον Ιούνιο του 2007, οι πελάτες της Delta που θα επιλέγουν την BusinessElite σε οποιαδήποτε διεθνή πτήση, θα απολαμβάνουν το νέο εμπλουτισμένο προϊόν που παρουσίασε η εταιρία φέτος το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων ανετότερων καθισμάτων με εξ’ ολοκλήρου δερμάτινα καλύμματα, βελτιωμένα υποπόδια, ανθεκτικότερες και ανετότερες εσωτερικές επενδύσεις στα καθίσματα και άνετο διάστημα χώρου 60 ιντσών, στοιχεία που καθιέρωσαν τη BusinessElite στην προτίμηση των πελατών. Επιπροσθέτως, οι πελάτες της BusinessElite θα απολαμβάνουν νέες, πρωτοποριακές γεύσεις και δημιουργίες του διάσημου και πολυβραβευμένου chef Michelle Bernstein, πρωτότυπες μάρκες κρασιών και το καλύτερο ψυχαγωγικό σύστημα στην αεροπορική βιομηχανία, με προσωπικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα κατόπιν ζήτησης, ενσωματωμένο σε κάθε κάθισμα, που περιλαμβάνει περισσότερες από 20 ταινίες πρώτης προβολής και διάσημες κλασικές ταινίες, ποικιλία τηλεοπτικών προγραμμάτων, μεγάλη επιλογή μουσικών κομματιών και μια σειρά από 12 παιχνίδια βίντεο.

Οι πελάτες της οικονομικής θέσης της Delta στα πρόσφατα αναδιαμορφωμένα αεροσκάφη 767-400 και 777-200 θα μπορούν να έχουν μια ιδέα των προοπτικών του νέου ψυχαγωγικού προγράμματος της Delta με βραβευμένο, κατόπιν ζήτησης ψυχαγωγικό πρόγραμμα σε κάθε κάθισμα, όπως διαμορφώνεται στην καμπίνα της BusinessElite και σε επιλεγμένες εσωτερικές πτήσεις μεγάλων αποστάσεων εντός των HΠA. Σε όλες τις διεθνείς πτήσεις της Delta οι πελάτες της οικονομικής θέσης θα απολαμβάνουν νέα, δερμάτινα καθίσματα, βελτιωμένα γεύματα, δωρεάν κοκτέιλ σε κάθε γεύμα και σύντομα ένα δωρεάν νεσεσέρ, που θα περιλαμβάνει προστατευτικό κάλυμμα ματιών (μάσκα ύπνου) και ηχομονωτικές ωτοασπίδες, για μεγαλύτερη άνεση και απομόνωση.

Στο έδαφος, η Delta επενδύει περισσότερο από 50 εκατομμύρια δολ. στη βελτίωση των εγκαταστάσεων τόσο στον κόμβο της Ατλάντα όσο και στον κόμβο της Νέας Υόρκης (JFK), ώστε να έχουν ολοκληρωθεί εγκαίρως για την ταξιδιωτική περίοδο του καλοκαιριού 2007. Στη Νέα Υόρκη, η Delta έχει προσθέσει έναν διαμορφωμένο χώρο για το check-in των πελατών της BusinessElite στο Terminal 2, ανακαινίζει την είσοδο για το τελωνείο και τον έλεγχο διαβατηρίων και έχει αναβαθμίσει τα σαλόνια στα Crown Room Clubs και τη BusinessElite. Στην Ατλάντα, η Delta πρόσθεσε ένα νέο Crown Room Club στο Concourse C, 14 νέα, χαμηλότερου επιπέδου, πλήρους εξυπηρέτησης σημεία check-in, νέα κιόσκια για το check-in διεθνών πτήσεων και μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρώσει την ανακαίνιση του κυρίως χώρου υποδοχής και check-in καθώς και τον εκσυγχρονισμό κάθε Πύλης Αναχώρησης στους τόπους συγκέντρωσης Concourse A, B και T.

“Η δημιουργία μιας διεθνούς αεροπορικής εταιρίας που θα επιλέγεται και να προτιμάται από τους πελάτες μας, απαιτεί κάτι περισσότερο από την προσφορά ενός παγκόσμιου δικτύου που θα εκτελεί δρομολόγια σε όποιο προορισμό επιθυμούν οι πελάτες”, δήλωσε ο κ. Grinstein. “Προσπαθούμε επίσης να βελτιώσουμε την άνεση και να διευκολύνουμε την εμπειρία ενός υπερατλαντικού ταξιδιού με τη Delta, με βελτιωμένες επιλογές self service στο check-in, βελτιωμένες εγκαταστάσεις στους διεθνείς μας κόμβους, νέες επιλογές γλωσσών στην ιστοσελίδα της εταιρίας, www.delta.com και δεκάδες βελτιώσεις εντός των αεροσκαφών, από νέα καθίσματα μέχρι καλύτερα γεύματα και επιπρόσθετες ανέσεις στους πελάτες της οικονομικής θέσης”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024