Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςDelta Air Lines: Νέος εμπορικός διευθυντής για Ελλάδα και Κύπρο

Delta Air Lines: Νέος εμπορικός διευθυντής για Ελλάδα και Κύπρο

Την ανάθεση καθηκόντων Εμπορικού Διευθυντή Ελλάδος και Κύπρου στον κύριο Γεώργιο Ζέρμα, 48 ετών ανακοίνωσε χτες με άμεση ισχύ η εταιρία Delta Air Lines. Ο κος Ζέρμας ξεκίνησε την καριέρα […]

Την ανάθεση καθηκόντων Εμπορικού Διευθυντή Ελλάδος και Κύπρου στον κύριο Γεώργιο Ζέρμα, 48 ετών ανακοίνωσε χτες με άμεση ισχύ η εταιρία Delta Air Lines. Ο κος Ζέρμας ξεκίνησε την καριέρα του το 1981 ως πράκτορας των Αιθιοπικών Αερογραμμών<...>στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, απ’ όπου και εντάχθηκε στο δυναμικό της Delta τον Απρίλιο του 1995, ως Αντιπρόσωπος Πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο. Τέσσερα χρόνια αργότερα προάγεται στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου στην Αθήνα. Ο κος Ζέρμας θα είναι υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ στην Ελλάδα.

Σχολιάζοντας την ανάθεση των καθηκόντων στον κο Ζέρμα, ο κύριος Frank Jahangir, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Delta για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική δήλωσε τα εξής: «Ο Γιώργος προσφέρει πολύτιμη εμπειρία σε αυτή τη θέση. Συνεχίζει να αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για την Delta σε μια χρονική στιγμή που επεκτείνουμε την παρουσία μας στην Ευρώπη και αναπτύσσουμε τις υπερατλαντικές μας υπηρεσίες». «Αυτή υπήρξε μια συναρπαστική περίοδος για τη Delta και ως νέο πρόσωπο εδώ, στην Ελληνική αγορά, προσβλέπω με ανυπομονησία στη συνεργασία με τους Έλληνες πελάτες μας, ταξιδιώτες αναψυχής και επιχειρηματίες και στη διαρκή ενημέρωσή τους για τα μελλοντικά σχέδια της Delta στην Ελλάδα».

Με την έξοδό της από το καθεστώς επιτήρησης στις 30 Απριλίου, η Delta εισήλθε σε μια νέα εποχή. Με το σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρίας και τη μεγάλη επέκταση των διαδρομών και του δικτύου, ο αμερικάνικος αερομεταφορέας επέκτεινε το παγκόσμιο δίκτυό του, προσθέτοντας την περασμένη χρονιά περισσότερους από 60 διεθνείς προορισμούς σε 5 ηπείρους και μεταφράζοντας την ιστοσελίδα delta.com σε 5 γλώσσες. Μετά την 19άμηνη περίοδο αναδιάρθρωσης, η Delta άλλαξε ριζικά το επιχειρησιακό της πλάνο και τώρα είναι σε θέση να αναδειχθεί ως εταιρεία υψηλού επιπέδου, τόσο λειτουργικά όσο και οικονομικά.

Από το 2005, η Delta έχει αναδιαμορφωθεί και έχει προσθέσει στοιχεία σύγχρονου και ελκυστικού στιλ με νέα αισθητική προσέγγιση, που αντικατοπτρίζεται, εκτός των άλλων, στην ανακαίνιση των καμπινών των αεροσκαφών της με αναπαυτικά, εξ’ ολοκλήρου δερμάτινα καθίσματα, στην ανάθεση της δημιουργίας των στολών του προσωπικού από διάσημους σχεδιαστές, αλλά και στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και τα επιπλέον Crown Room Clubs.

Η Delta Air Lines έχει αλλάξει και οπτικά μετά την έξοδό της από τo καθεστώς πτώχευσης. Μέχρι το τέλος του έτους, το νέα εταιρικό σήμα της Delta θα έχει τοποθετεί σε όλους τους δημόσιους χώρους στην Ελλάδα. Η Αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία έχει επεκταθεί και στην Ελλάδα και μόλις γιόρτασε την επέτειο ενός χρόνου από την έναρξη των πτήσεων από την Αθήνα προς την Ατλάντα.

Ο νέος Εμπορικός Διευθυντής, κύριος Γεώργιος Ζέρμας, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024