Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεύτερη πτήση προς Μιλάνο προσφέρει η Aegean Airlines

Δεύτερη πτήση προς Μιλάνο προσφέρει η Aegean Airlines

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΡΩΜΗ – GLOBE 2007: Δεύτερη πτήση προς το Μιλάνο εντάσσει στο θερινό της πρόγραμμα η αεροπορική εταιρία Aegean Airlines, ενώ σε συνεργασία με την AirOne θα προσφέρεται από […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΡΩΜΗ – GLOBE 2007: Δεύτερη πτήση προς το Μιλάνο εντάσσει στο θερινό της πρόγραμμα η αεροπορική εταιρία Aegean Airlines, ενώ σε συνεργασία με την AirOne θα προσφέρεται από τις αρχές Ιουνίου και τρίτη καθημερινή πτήση προς τη Ρώμη, ενώ<...>ήδη εκτελείται πτήση και προς τη Νάπολη. Έτσι, με έξι καθημερινές απευθείας πτήσεις προς την Ιταλία, χάρη στη συνεργασία της Aegean Airlines και της AirOne, οι επιβάτες έχουν περισσότερες επιλογές για ταξίδια από την Αθήνα. Το θερινό πρόγραμμα πτήσεων της Aegean ξεκίνησε την Κυριακή, 25 Μαρτίου 2007.

Πτήσεις από Ηράκλειο, Μύκονο και Σαντορίνη προς Ιταλία

Για πρώτη φορά η Aegean εισάγει στο πρόγραμμα της πτήσεις από το Ηράκλειο προς το Μιλάνο, ενώ για δύο μήνες το καλοκαίρι θα εκτελούνται απευθείας πτήσεις από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη προς τη Ρώμη και το Μιλάνο.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα πτήσεων για Ιταλία διαμορφώνεται ως εξής:


  • Τρίτη καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα-Ρώμη από τις αρχές Ιουνίου, σε συνεργασία με την AirOne.
  • Απευθείας πτήσεις από τη Μύκονο στη Ρώμη (2 πτήσεις την εβδομάδα από τα μέσα Ιουλίου έως το Σεπτέμβριο).
  • Απευθείας πτήσεις από τη Μύκονο στο Μιλάνο (2 φορές την εβδομάδα)

  • Απευθείας πήσεις από τη Σαντορίνη στη Ρώμη και στο Μιλάνο (μια φορά την εβδομάδα).


Όλες οι πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Ιταλίας εκτελούνται βάση της συμφωνίας πτήσεων κοινών κωδικών της Aegean και της AirOne. Η συνεργασία των δύο εταιριών ξεκίνησε στις 15 Σεπτεμβρίου 2003, προσφέροντας στο ελληνικό κοινό περισσότερες επιλογές για Ιταλικούς προορισμούς, που ανήκουν στο δίκτυο της AirOne.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024