Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιαγωνισμός-πρόκληση από την Delta και την American Express

Διαγωνισμός-πρόκληση από την Delta και την American Express

“Φώτα, κάμερα… πάμε!” με τη Delta Air Lines και την American Express, που λανσάρουν για πρώτη φορά ένα ταξιδιωτικό διαγωνισμό-πρόκληση, το “SiteSeer Challenge”, όπου οι ταξιδιωτικές περιπέτειες πέντεδιαγωνιζόμενων ομάδων καταγράφονται […]

“Φώτα, κάμερα… πάμε!” με τη Delta Air Lines και την American Express, που λανσάρουν για πρώτη φορά ένα ταξιδιωτικό διαγωνισμό-πρόκληση, το “SiteSeer Challenge”, όπου οι ταξιδιωτικές περιπέτειες πέντε<...>διαγωνιζόμενων ομάδων καταγράφονται σε βίντεο και το κοινό ψηφίζει για τα καλύτερα SiteSeers στην ιστοσελίδα της Delta. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα ταξιδιωτικό πακέτο που θα περιλαμβάνει ένα εκατομμύριο αεροπορικά μίλια SkyMiles και 400.000 μονάδες Hilton HHonors.

Η Delta και η American Express θα στείλουν τις διαγωνιζόμενες ομάδες που συνεχίζουν στην πρόκληση SiteSeer Challenge σε τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς πόλεις που εξυπηρετούνται από τη Delta, σε αρκετά τετραήμερα weekends, προκειμένου να καταγράψουν σε βίντεο τις εμπειρίες τους. Και οι πέντε ομάδες αναχώρησαν για τον πρώτο προορισμό τους, τη Βουδαπέστη, Ουγγαρία, στις 26 Ιουλίου. Οι υπόλοιποι τρεις προορισμοί θα ανακοινωθούν πριν την αναχώρηση των εναπομεινάντων ομάδων για τους επόμενους γύρους του διαγωνισμού. Οι ομάδες που συμμετέχουν θα ολοκληρώσουν διάφορες δραστηριότητες που προβάλλουν τους προορισμούς αυτούς και θα καταγράφουν σε βίντεο τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες σε κάθε πόλη. Τα βίντεο θα στέλνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Delta, προκειμένου να τα δει το κοινό και να ψηφίσει για την ομάδα και το βίντεο προτίμησής τους. Η ομάδα με τις λιγότερες ψήφους θα αποκλείεται ενώ οι ομάδες που θα παραμένουν θα ετοιμάζονται για τον επόμενο προορισμό και την ολοκλήρωση ενός νέου βίντεο. Η τελευταία ομάδα που θα παραμείνει, κερδίζει.

“Ο διαγωνισμός SiteSeer Challenge της Delta είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μεταφέρουμε ταξιδιώτες και online κοινό σε μερικούς από τους συναρπαστικότερους προορισμούς του κόσμου, που εξυπηρετούνται από τα δρομολόγιά μας”, δήλωσε ο κύριος Mark Krolick, Διευθυντής Διεθνούς Επικοινωνίας και Marketing της Delta. “Η ιστοσελίδα μας, delta.com, θα διευκολύνει τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο να δουν τα βίντεο και τα ψηφίσουν την καλύτερη ταξιδιωτική ομάδα”.

Συμμετέχοντας από το σπίτι στον διαγωνισμό SiteSeer Challenge, οι θεατές μπορούν να λαμβάνουν αεροπορικά μίλια επιβράβευσης (bonus miles). Έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν 250 bonus miles για την ψήφο σε κάθε γύρο και επιπλέον 1.000 bonus miles αν ψηφίσουν και στους τέσσερις γύρους, κερδίζοντας συνολικά 2.000 bonus miles. Επίσης, με ευκαιρία του εορτασμού του πρώτου διαγωνισμού βίντεο SiteSeer Challenge στην ιστορία της Delta, τα μέλη που κατέχουν πιστωτικές κάρτες American Express μπορούν να κερδίσουν διπλά μίλια με όλες τις αγορές αεροπορικών εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθούν μέσω κάρτας American Express, στην ιστοσελίδα της Delta μεταξύ 25 Ιουλίου και 30 Σεπτεμβρίου 2007.

Στις πέντε ταξιδιωτικές ομάδες συμμετέχουν: Gwamnisum & Chiwuzo Okwumabua, Ομάδα O, από Εast Point, Τζόρτζια? Renee Sherbert & Jackie Kellet, «Carolina Cops» (Οι Μπάτσοι της Καρολίνα), από Mauldin, Νότια Καρολίνα? John Crow & Stephanie Ryan, «Steph & Crow On the Go», από Ατλάντα? Clarence & Margaret Waterfall, «Οι Waterfalls», από Ogden, Γιούτα? και, Joel & Stephen Levinson, «Αδελφοί Awesomest», Dayton, καταγωγής από Οχάιο που σήμερα κατοικούν σε Λος `Aντζελες και Νέα Υόρκη αντίστοιχα.

Η πρόσβαση στα βίντεο για το κοινό και η δυνατότητα ψηφοφορίας ξεκίνησε στις 6 Αυγούστου και λήγει στις 19 Σεπτεμβρίου, με την αποστολή των τελευταίων δύο διαγωνιζόμενων βίντεο προς ψηφοφορία. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024