Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιακρίσεις και βραβεία για την Thai Airways

Διακρίσεις και βραβεία για την Thai Airways

Πρόσφατα τιμήθηκε η αεροπορική εταιρία Thai Airways με τα τέσσερα πρώτα βραβεία ποιότητας ‘Asean Awards for excellence 2001’, από την Ασιατική Ένωση Τουρισμού ASEANTA. Τα τέσσερα πρώτα βραβεία που κέρδισε […]

Πρόσφατα τιμήθηκε η αεροπορική εταιρία Thai Airways<.> με τα τέσσερα πρώτα βραβεία ποιότητας 'Asean Awards for excellence 2001'<...>, από την Ασιατική Ένωση Τουρισμού ASEANTA.

Τα τέσσερα πρώτα βραβεία που κέρδισε η Thai, στις οκτώ βασικές κατηγορίες που διαγωνίστηκε, είναι: 'Καλύτερο πρόγραμμα αεροπορικής εταιρίας στην περιοχή της Ασίας'. Το βραβείο απονεμήθηκε στο Πρόγραμμα Διακοπών της Thai 'Royal Orchid Holidays', για τα έτη 2000-2001.
'Καλύτερη προσπάθεια για τη διαφύλαξη του ασιατικού πολιτισμού'. Η Thai βραβεύθηκε για το διαφημιστικό υλικό που ετοίμασε για το ζωγραφισμένο με τη βασιλική λέμβο αεροσκάφος της, το οποίοι ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο με σκοπό την προώθηση του τουρισμού της Ταϊλάνδης.
'Καλύτερο νέο τουριστικό αξιοθέατο στην περιοχή της Ασίας'. Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε στην Thai για την εκδήλωση 'υποβρύχιοι γάμοι' που πραγματοποιήθηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου 2000, στην επαρχία Τρανγκ στη Νότια Ταϊλάνδη.
'Καλύτερη αφίσα της Ασίας'. Η Thai βραβεύθηκε για τις διαφημιστικές αφίσες της με επίκεντρο την Καμπότζη, την Ινδονησία, και την επαρχία Τρανγκ στην Ταϊλάνδη.

Η απονομή των βραβείων έγινε στο Μπρουνέι, κατά τη διάρκεια του Ασιατικού Τουριστικού Φόρουμ, που οργανώνει κάθε χρόνο η Ασιατική Ένωση Τουρισμού ASEANTA.

Μέλη της ASEANTA είναι 23 οργανισμοί, που έχουν σχέση με τον τουρισμό, από τις ασιατικές χώρες Ινδονησία, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Βιετνάμ, και Ταϊλάνδη. Από την Ταϊλάνδη συμμετέχουν η Thai Airways International Plc, η Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Ταϊλάνδης, ΑΤΤΑ, και η Ένωση Ξενοδοχείων της Ταϊλάνδης, ΤΗΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024