Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔωρεάν η ‘Κάρτα της Κοπεγχάγης’ σε όλους τους επιβάτες της SAS
24ωρη δωρεάν συγκοινωνία, εκπτώσεις σε εστιατόρια/μαγαζιά, είσοδο σε μουσεία και αξιοθέατα

Δωρεάν η ‘Κάρτα της Κοπεγχάγης’ σε όλους τους επιβάτες της SAS

Η αεροπορική εταιρεία της Σκανδιναβίας, SAS, προσφέρει σε όλους τους επιβάτες της που θα πετάξουν από την Αθήνα στην Κοπεγχάγη την κάρτα “CPHCARD”. Η κάρτα αυτή αποτελεί το κλειδί για […]

Η αεροπορική εταιρεία της Σκανδιναβίας, SAS, προσφέρει σε όλους τους επιβάτες της που θα πετάξουν από την Αθήνα στην Κοπεγχάγη την<…> κάρτα “CPHCARD”. Η κάρτα αυτή αποτελεί το κλειδί για την πόλη, παρέχει 24ωρη δωρεάν συγκοινωνία, εκπτώσεις σε εστιατόρια και μαγαζιά, είσοδο στα περισσότερα από 60 μουσεία και αξιοθέατα. Η προσφορά για την κάρτα της Κοπεγχάγης, αξίας 31 ευρώ, είναι δωρεάν.

Υπενθυμίζεται ότι τα δρομολόγια της SAS για την Κοπεγχάγη είναι πλέον καθημερινά, με αναχώρηση από Αθήνα στις 14:30 και άφιξη στην Κοπεγχάγη στις 16:45. Η ώρα άφιξης στην Κοπεγχάγη δίνει τη δυνατότητα για άμεσες ανταποκρίσεις σε όλη τη Σκανδιναβία, Φιλανδία ή και άλλους ευρωπαϊκούς ή διηπειρωτικούς προορισμούς. Προτείνεται επίσης ο προγραμματισμός μίας ημέρας στην Κοπεγχάγη και η επόμενη αναχώρηση για τα Φιόρδ της Νορβηγίας ή ένα ταξίδι στην Στοκχόλμη με 3 δρομολόγια την εβδομάδα, το Ελσίνκι με 3 δρομολόγια την εβδομάδα ή το Όσλο, με συχνές καθημερινές ανταποκρίσεις από Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη ή Ελσίνκι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024