Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔωρεάν μεταφορά με ελικόπτερο για επιβάτες Business Elite της Delta

Δωρεάν μεταφορά με ελικόπτερο για επιβάτες Business Elite της Delta

Οι πελάτες της Delta Air Lines που ταξιδεύουν με Business Elite τώρα μπορούν να απολαμβάνουν τη δωρεάν μεταφορά τους από τα ελικοδρόμια της US Helicopter στο κεντρικό Μανχάταν ή στην […]

Οι πελάτες της Delta Air Lines που ταξιδεύουν με Business Elite τώρα μπορούν να απολαμβάνουν τη δωρεάν μεταφορά τους από τα ελικοδρόμια της US Helicopter στο κεντρικό Μανχάταν ή στην 34η Οδό προς το Διεθνές<...>Αεροδρόμιο John F.Kennedy της Νέας Υόρκης. Αυτή η υπηρεσία τους προσφέρεται δωρεάν με την αγορά εισιτηρίου για απευθείας πτήση από τη Νέα Υόρκη προς Αφρική, Βραζιλία, Ευρώπη ή Ινδία. Σημειώνεται πως η προσφερόμενη υπηρεσία δωρεάν μεταφοράς με ελικόπτερο ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2007.

Τα οφέλη από την υπηρεσία της US Helicopter για τους ταξιδιώτες της Delta συνοψίζονται ακολούθως:

  • Οκτάλεπτο περίπου ταξίδι μεταξύ ελικοδρομίων της πόλης της Νέας Υόρκης στο Κεντρικό και Κάτω Μανχάταν και του JFK.
  • `Αδεια αναχώρησης στα ελικοδρόμια της Νέας Υόρκης με την έγκριση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) βάσει Ομοσπονδιακών Κανονισμών, πριν την άφιξη στο αεροδρόμιο JFK για τις πτήσεις αναχώρησης.
  • `Ανετο check-in και κάρτες επιβίβασης προς τους τελικούς προορισμούς (τόσο για τους επιβάτες του εσωτερικού όσο και για τους διεθνείς ταξιδιώτες που αναχωρούν από και φθάνουν στο Μανχάταν).
  • Τσεκάρισμα αποσκευών μέχρι τον τελικό σταθμό προορισμού (και για τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς και από το Μανχάταν).
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024