Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕκδήλωση διαμαρτυρίας εργαζόμενων της Ο.Α. στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Εκδήλωση διαμαρτυρίας εργαζόμενων της Ο.Α. στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στο αεροδρόμιο `Μακεδονία` της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χτες το πρωί, Τρίτη 18 Απριλίου 2006, οι εργαζόμενοιτης Ολυμπιακής Αεροπορίας, με αιτήματα την υπογραφή συμβάσεων αόριστου χρόνου, ενώ μοίρασαν και φυλλάδια […]

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στο αεροδρόμιο `Μακεδονία` της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χτες το πρωί, Τρίτη 18 Απριλίου 2006, οι εργαζόμενοι<...>της Ολυμπιακής Αεροπορίας, με αιτήματα την υπογραφή συμβάσεων αόριστου χρόνου, ενώ μοίρασαν και φυλλάδια στο κοινό για τις κινητοποιήσεις τους. Σημειώνεται ότι από την χτεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας δεν προκλήθηκαν προβλήματα στις πτήσεις του αεροδρομίου.

Η εκδήλωση, στην οποία μετείχαν περισσότεροι από 350 εργαζόμενοι, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου `Μακεδονία`, ενώ είχαν προσκληθεί να δώσουν το παρόν εκπρόσωποι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και βουλευτές.

“Η συγκεκριμένη κίνηση είναι προειδοποιητική, επειδή δε θέλουμε να χαλάσουμε τις γιορτές του κόσμου. Μετά το Πάσχα θα πραγματοποιήσουμε νέες κινητοποιήσεις και θα συγκεντρωθούμε έξω από τα υπουργεία Μεταφορών και Οικονομικών”, δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας, κ. Χρήστος Γυριχίδης. Υπενθύμισε δε ότι οι συμβασιούχοι της Ολυμπιακής στο σύνολο της χώρας είναι περίπου 3.500 και στην Αθήνα (όπου θα πραγματοποιηθεί αύριο αντίστοιχη εκδήλωση διαμαρτυρίας) 1.300.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024