Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕκδήλωση για την επέτειο των 50 χρόνων της Lufthansa στην Ελλάδα
Πολιτικοί, ηθοποιοί, πρέσβεις και 450 καλεσμένοι στη δεξίωση στο Μέγαρο Ζαππείου

Εκδήλωση για την επέτειο των 50 χρόνων της Lufthansa στην Ελλάδα

Ο γνωστός ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος ήταν ο παρουσιαστής της λαμπερής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Lufthansa German Airlines για τους εκλεκτούς πελάτες της, συνεργάτες, επαγγελματίες του τουρισμού, προσωπικό και εκπροσώπους των […]

Ο γνωστός ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος ήταν ο παρουσιαστής της λαμπερής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Lufthansa German Airlines για τους<…> εκλεκτούς πελάτες της, συνεργάτες, επαγγελματίες του τουρισμού, προσωπικό και εκπροσώπους των ΜΜΕ. Περισσότερους από 450 προσκεκλημένους υποδέχθηκαν χθες στο Ζάππειο Μέγαρο οι οικοδεσπότες κ.κ. Joachim Steinbach, αντιπρόεδρος της Lufthansa German Airlines στη ΝΑ Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, Paulo Yoshikawa, γενικός διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου και Χρήστος Παπαδιώτης, Account Manager Ελλάδας. “Μας τιμά πραγματικά και μας εντυπωσιάζει η αθρόα συμμετοχή τόσων συνεργατών, πελατών και υπαλλήλων στη χτεσινή μας δεξίωση», δήλωσε ο κ. Yoshikawa. “Συνεργάτες που έχουν συνταξιοδοτηθεί εδώ και χρόνια μας τίμησαν με την παρουσία τους, γεγονός που αποδεικνύει την αφοσίωση που ακόμη τρέφουν προς την εταιρεία”, συνέχισε.

Έξι μεγάλες σημαίες με το σήμα της Lufthansa κυμάτιζαν μπροστά από την είσοδο του Μεγάρου, όπου έφτασε και ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, για να τιμήσει την αεροπορική εταιρεία για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια. Λίγα λεπτά αργότερα, κατέφθασε και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Δημήτρης Πλατής, ο οποίος υπογράμμισε στο λόγο του τη σημασία της Lufthansa για την ελληνική οικονομία. Διεθνείς καλεσμένοι από τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Βραζιλία, την Αυστρία, την Ελβετία αλλά και την Ελλάδα και εκπρόσωποι των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης απόλαυσαν τη βραδιά. Από τα highlights της βραδιάς ήταν το βίντεο με την ιστορία της Lufthansa, που μετέφερε τουςκαλεσμένους στη δεκαετία του ’50 όπου ξεκίνησαν όλα, καθώς και τα 6 μέλη του πληρώματος της Lufthansa, που παρουσίασαν τις αυθεντικές στολές της αεροπορικής εταιρείας των τελευταίων 5 δεκαετιών. “Με ανοικτό κίτρινο, γαλαζοπράσινο και κομψό μπεζ, τα κορίτσια μας θύμισαν τις ένδοξες ημέρες της έναρξης των μαζικών αερομεταφορών, στη διάρκεια των δεκαετιών ’60 και ’70”, εξήγησε ο κ. Γιώργος Ρομπόλης, διευθυντής Αεροδρομίου της Lufthansa στο Διεθνή Αερολιμένα “Ελ. Βενιζέλος”. Επίσης, οι Dr. Wolfgang Schultheiss, πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Dr. Michael Linhart, πρέσβης της Αυστρίας, Takanori Kitamura, πρέσβης της Ιαπωνίας και εκπρόσωποι των πρεσβειών της Βραζιλίας και της Ελβετίας παραβρέθηκαν στο τραπέζι των επισήμων, με οικοδεσπότες τους κ.κ. Joachim Steinbach και Paulo Yoshikawa.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024