Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕκπτώσεις από την Delta Airlines για ηλεκτρονικές κρατήσεις

Εκπτώσεις από την Delta Airlines για ηλεκτρονικές κρατήσεις

Η αεροπορική εταιρία Delta Airlines, μέσω του κόμβου της στο Internet προσφέρει εκπτώσεις μέχρι και 5% για εισιτήρια από τις ΗΠΑ προς επιλεγμένους προορισμούς της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής και […]

Η αεροπορική εταιρία Delta<.> Airlines, μέσω του κόμβου της στο Internet προσφέρει εκπτώσεις<...> μέχρι και 5% για εισιτήρια από τις ΗΠΑ προς επιλεγμένους προορισμούς της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης, για τους επιβάτες που θα αγοράσουν το εισιτήριο τους από τον κόμβο της.
Η παραπάνω προσφορά θα ισχύει για αγορές εισιτηρίων μέχρι τις 26 Ιανουαρίου, και τα εισιτήρια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν μέχρι και τον Οκτώβριο του 2000.
Μεταξύ των παραπάνω προορισμών είναι και η Αθήνα, όπως και πολλές άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Οι επιβάτες μπορούν να κερδίζουν μίλια μέσω του προγράμματος SkyMiles που θα ισχύει και για τα παραπάνω εισιτήρια.
Μερικές από τις παραπάνω διαδρομές προσφέρονται και μέσω των συνεργασιών της Delta Airlines με άλλες αεροπορικές εταιρίες όπως οι ακόλουθες: Aeromexico, Austrian, Swissair, Sabena, Air France, Malev, TAP Air Portugal and the Delta Connection carriers, Atlantic Southeast, Comair, Skywest, Business Express and Trans States.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024