Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςEmirates: Διοργανώνει Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα
Θέσεις εργασίας

Emirates: Διοργανώνει Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

Emirates - Θέσεις εργασίας

Η αεροπορική εταιρεία, που έχει έδρα το Ντουμπάι, βρίσκεται σε αναζήτηση των κατάλληλων ανθρώπων που θα μπορέσουν να κάνουν σωστό fit στις πρακτικές, παρέχοντες υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας

Η αεροπορική εταιρία Emirates αναζητά νέους υποψήφιους για να στελεχώσουν την πολυεθνική ομάδα του πληρώματος καμπίνας. Συγκεκριμένα πραγματοποιεί Open Day στις 13 Δεκεμβρίου 2022, στις 9:00 π.μ., στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.

Η αεροπορική εταιρεία, που έχει έδρα το Ντουμπάι, βρίσκεται σε αναζήτηση των κατάλληλων ανθρώπων που θα μπορέσουν να κάνουν σωστό fit στις πρακτικές, παρέχοντες υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας.

Δεδομένου, ότι η ασφάλεια αποτελεί μια από τις υψηλότερες προτεραιότητες της Emirates, ο ιδανικός υποψήφιος θα αναλαμβάνει με σιγουριά πρωτοβουλίες και τον έλεγχο σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υπηρεσιών στο αεροσκάφος, την ασφάλεια και τις σχετικές διαδικασίες. Όλο το πλήρωμα της Emirates θα έχει την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σύμφωνα με τις παγκόσμιας κλάσης προδιαγραφές στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates στο Ντουμπάι.

Σημειώνεται ότι στην παγκόσμια ομάδα πληρώματος καμπίνας της Emirates περιλαμβάνονται 160 εθνικότητες, αντικατοπτρίζοντας το μίγμα επιβατών της εταιρείας και τις διεθνείς δραστηριότητές της σε περισσότερες από 130 πόλεις σε έξι ηπείρους. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη ευρείας ατράκτου, αποτελώντας τον μεγαλύτερο χειριστή αεροσκαφών Boeing 777 και Airbus A380 παγκοσμίως.

Μάλιστα, η Emirates έχει παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 25 χρόνια και επί του παρόντος προσφέρει μία καθημερινή πτήση από Αθήνα προς το Νιούαρκ της Αμερικής και μία καθημερινή πτήση από Αθήνα προς Ντουμπάι.

Υπεύθυνη Ροής - TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογράφος και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023
19/01/2023