Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈναρξη πτήσεων κοινών κωδικών για Air France και Delta

Έναρξη πτήσεων κοινών κωδικών για Air France και Delta

Αυξημένες ταξιδιωτικές επιλογές με περισσότερες πτήσεις, καλύτερα δρομολόγια, περισσότερες οικονομικές θέσεις και επιπλέον ευκαιρίες για επιβράβευση και αναβάθμιση στα προγράμματα μιλίων (frequent flyer programs), από κάθε άλλη φοράθα προσφέρονται στους […]

Αυξημένες ταξιδιωτικές επιλογές με περισσότερες πτήσεις, καλύτερα δρομολόγια, περισσότερες οικονομικές θέσεις και επιπλέον ευκαιρίες για επιβράβευση και αναβάθμιση στα προγράμματα μιλίων (frequent flyer programs), από κάθε άλλη φορά<...>θα προσφέρονται στους επιβάτες, με την έναρξη των πτήσεων κοινών κωδικών (code-share) της Delta Air Lines και της Air France μεταξύ Αθήνας – Νέας Υόρκης (JFK και Ατλάντας).

Από την Αθήνα, η Delta θα εκτελεί απευθείας πτήση μεταξύ Αθήνας και Ατλάντας ξεκινώντας από τις 2 Μαΐου 2008. Η επιπλέον αυτή πτήση θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από Αθήνα μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2008, και μετά έξι (6) φορές την εβδομάδα μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2008. Η καλοκαιρινή εποχική πτήση θα είναι πλέον του ετησίου προγράμματος των απευθείας πτήσεων της Delta από Αθήνα για Νέα Υόρκη-JFK.

Η Air France, πλέον των πέντε (5) καθημερινών απευθείας πτήσεων μεταξύ Αθήνας και Παρισιού-CDG, θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει στους επιβάτες της την επιλογή για απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Νέα Υόρκη-JFK ή Ατλάντα. Κάθε πτήση θα εκτελείται από την Delta με βάση την συμφωνία κοινών κωδικών (code-share), εξασφαλίζοντας ότι οι επιβάτες της Delta και της Air France θα μπορούν να κερδίσουν αμοιβαία μίλια στα προγράμματα επιβράβευσης μιλίων (frequent flyer programs).

Oι κ.κ. Αντώνης Ροσσολάτος, Εμπορικός Διευθυντής της Αir France για Ελλάδα και Κύπρο, και Γιώργος Ζέρμας, Εμπορικός Διευθυντής της Delta Air Lines για Ελλάδα και Κύπρο, σχετικά δήλωσαν: «Η επιπλέον χρήση πτήσεων κοινών κωδικών (codesharing) αντανακλά την ακόμα στενότερη συνεργασία που εχουν αναπτύξει οι δύο εταιρίες. Οι επιβάτες θα επωφεληθούν καθώς οι απευθείας πτήσεις θα προσφέρουν πρόσθετη διευκόλυνση και περισσότερες επιλογές για τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε προορισμούς των ΗΠΑ, μέσα από τις πύλες-κόμβους (gateways) της Delta».

Στις πτήσεις από Αθήνα για ΗΠΑ, οι επιβάτες θα ταξιδεύουν με αεροσκάφος Boeing 767-300 ER της Delta, 216 θέσεων, επιλέγοντας μεταξύ της βραβευμένης Business Elite ή της Economy Class θέσης. Όλοι οι πελάτες θα απολαμβάνουν άνεση σε δερμάτινα καθίσματα και προσωπική μονάδα ψυχαγωγίας, σε κάθε κάθισμα, και στις δύο κατηγορίες θέσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024