Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈντεκα νέα δρομολόγια σχεδιάζουν για το 2008 οι Τσέχικες Αερογραμμές

Έντεκα νέα δρομολόγια σχεδιάζουν για το 2008 οι Τσέχικες Αερογραμμές

Έξι προγραμματισμένες και έξι charter πτήσεις σχεδιάζουν να προωθήσουν την νέα χρονιά οι Τσέχικες Αερογραμμές. Το πρώτο νέο δρομολόγιο ξεκινάει αρχές Μαρτίου και θα συνδέει την Πράγα με την Μπορντώ […]

Έξι προγραμματισμένες και έξι charter πτήσεις σχεδιάζουν να προωθήσουν την νέα χρονιά οι Τσέχικες Αερογραμμές. Το πρώτο νέο δρομολόγιο ξεκινάει αρχές Μαρτίου και θα συνδέει την Πράγα με την Μπορντώ μέσω ενδιάμεσου σταθμού<...>στο Μόναχο, ενώ απευθείας πτήσεις σχεδιάζονται επίσης στη Δαμασκό της Συρίας, στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο Αλμάτυ (την μεγαλύτερη πόλη του Καζακστάν), στο Rostov της Ρωσίας και στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Tbilisi.

Ακόμη, θα προστεθούν μία πτήση charter για το Ελ Σαλβαδόρ και ακόμα τέσσερις για Σκόπια, Ιταλία και Ελλάδα. Φέτος, οι Τσέχικες Αερογραμμές θα λειτουργήσουν ένα νέο σύστημα πτήσεων στην Βόρεια Αμερική. Όπως και πέρυσι, θα υπάρχουν καθημερινές πτήσεις για το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και προς την Ατλάντα σε συνεργασία με την Delta Air Lines.

Οι Τσέχικες Αερογραμμές θα έχουν εποχικές πτήσεις προς τον Καναδά τρεις φορές την εβδομάδα για το Τορόντο από Ιούνιο ως Οκτώβριο, αλλά δεν υπάρχουν σχέδια για δρομολόγια προς Μόντρεαλ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024