Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπιβάτες ‘έπαιξαν ξύλο’ σε πτήση της Thai Airways
Αεροπορικές εταιρείες

Επιβάτες ‘έπαιξαν ξύλο’ σε πτήση της Thai Airways

Επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια σε πτήση της Thai Airways, σε δρομολόγιο από την Μπαγκόνγκ στην Καλκούτα, με τις αεροσυνοδούς να προσπαθούν εις μάτην να τους χωρίσουν.

Τα περιστατικά με καυγάδες εντός αεροσκαφών αυξάνονται, με τα σχετικά βίντεο να γίνονται viral. Σε ένα τέτοιο περιστατικό, ξέσπασε καυγάς στην πτήση Μπανγκόκ – Καλκούτα της Thai Smile Airways, στις 27 Δεκεμβρίου.

Το βίντεο δείχνει δύο άνδρες να μαλώνουν και μια αεροσυνοδός να προσπαθεί να εκτονώσει την κατάσταση. Ο ένας άντρας ακούγεται να λέει στον άλλο «άσε κάτω το χέρι σου ενώ μιλάω». Σύντομα, η κατάσταση κλιμακώνεται και μετατρέπεται σε σωματικό καυγά. Ο άνδρας συνοδεύεται από τους φίλους του και αρχίζουν να χαστουκίζουν και να χτυπούν τον επιβάτη με τον οποίο γινόταν η λογομαχία.

Μια αεροσυνοδός προσπαθεί να ηρεμήσει τον οξύθυμο επιβάτη ενώ μόλις αρχίζει το ξύλο απομακρύνεται και στη συνέχεια επιστρέφει με μία συνάδελφό της για να χωρίσουν τους επιβάτες.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν τον οξύθυμο άνδρα στο βίντεο λέγοντας ότι τέτοιοι επιβάτες πρέπει να μπαίνουν σε λίστα απαγόρευσης πτήσεων (no-fly list), ενώ άλοι αναρωτήθηκαν πως θα μπορούσε κάποιος να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο σε μια πτήση. Δεν έλειψαν και εκείνοι που είπαν ότι «λυπούνται τα πληρώματα καμπίνας που πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις.

Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε και άλλο ένα βίντεο που έγινε viral, το οποίο δείχνει μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ ενός μέλους του πληρώματος της IndiGo και ενός επιβάτη. Το μέλος του πληρώματος ακούγεται να λέει, «είμαι υπάλληλος, δεν είμαι υπηρέτης σου» στο βίντεο. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη σε πτήση της Κωνσταντινούπολης προς το Δελχί στις 16 Δεκεμβρίου και η αεροπορική εταιρεία απάντησε, λέγοντας ότι το θέμα εξετάζεται.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024