Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπτά τράπεζες προσφέρονται να δανειοδοτήσουν την Ολυμπιακή

Επτά τράπεζες προσφέρονται να δανειοδοτήσουν την Ολυμπιακή

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να αποφασισθεί ποια από τις επτά τράπεζες που ανταποκρίθηκαν στην αναζήτηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας για δάνειο ύψους 70 δισ. δρχ. θα επιλεγεί από την επιτροπή […]

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να αποφασισθεί ποια από τις επτά τράπεζες που ανταποκρίθηκαν στην αναζήτηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> για δάνειο ύψους<...> 70 δισ. δρχ. θα επιλεγεί από την επιτροπή αξιολόγησης.

Μια τριμελής επιτροπή που απαρτίζεται από δύο υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και το γενικό διευθυντή της οικονομικής διεύθυνσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ των καλύτερων προσφορών την τράπεζα που θα αναλάβει να διευκολύνει οικονομικά την μετεγκατάσταση της επιχείρησης στο νέο αεροδρόμιο των Σπάτων.

Προσφορές έχουν υποβάλλει οι τράπεζες BNP, Deutche Bank, ABN AMRO BANK, Bayerische Vereinsbank, Credit Suisse, UBS και η ελληνική κοινοπραξία της Εμπορικής, της Αγροτικής και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Το δάνειο θα ληφθεί με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου μετά την έγκρισή του από την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024