Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕΠΤΟΑ: Η πολιτική Χατζηδάκη υπήρξε ολέθρια για όλες τις εταιρείες του ομίλου της ΟΑ
Ένωση Πτυχιούχων Τεχνικών Αεροπλάνων Ολυμπιακής Αεροπορίας

ΕΠΤΟΑ: Η πολιτική Χατζηδάκη υπήρξε ολέθρια για όλες τις εταιρείες του ομίλου της ΟΑ

Με αφορμή την αποχώρηση του υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Κ. Χατζηδάκη, το ΔΣ της ΕΠΤΑΟΑ επισημαίνει τα ακόλουθα: “Όπως η ΕΠΤΑΟΑ έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν με δημόσιες […]

Με αφορμή την αποχώρηση του υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Κ. Χατζηδάκη, το ΔΣ της ΕΠΤΑΟΑ επισημαίνει<...> τα ακόλουθα:

“Όπως η ΕΠΤΑΟΑ έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν με δημόσιες ενέργειές της, η πολιτική του κ. Χατζηδάκη υπήρξε ολέθρια για όλες ανεξαιρέτως τις εταιρείες του ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Ενδεικτικά:
– Μερίδια της αγοράς παραχωρήθηκαν ως `δωρεά` σε εγχώριους και ξένους ανταγωνιστές.
– Έγιναν επανειλημμένες μισθώσεις αεροσκαφών `άγνωστης` προέλευσης και ποιότητας και ξένων πληρωμάτων που εντάσσονται στο γενικότερο σχέδιο απαξίωσης της εταιρείας.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο αγώνας μας κατά των ενεργειών διοικήσεων της ΟΑ που ζημίωσαν την εταιρεία, με την πολιτική κάλυψη του υπουργείου, για τις οποίες έχουμε ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη, δε σταματά με την αποχώρηση του κ. Χατζηδάκη.

Η απόλυτη χρεοκοπία της πολιτικής Χατζηδάκη που κορυφαία εκδήλωσή της ήταν η αποχώρηση των πολυδιαφημισμένων `σοβαρών επενδυτών` από το `διαγωνισμό` κλεισίματος της ΟΑ, ανάγκασε ακόμη και τον πρωθυπουργό να εκτεθεί εμφανιζόμενος στο πλάι του αποχωρούντος σήμερα Υπουργού, προκειμένου να διασωθούν τα προσχήματα μιας αναχρονιστικής και αδιέξοδης πολιτικής.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο υπουργό κ. Στυλιανίδη και δηλώνουμε ότι θα είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να συνδράμουμε με τις εξειδικευμένες γνώσεις μας σε κάθε προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιούργησαν οι πολιτικές επιλογές του παρελθόντος και εξεύρεσης μόνιμης και βιώσιμης λύσης για την ΟΑ.

Ας λειτουργήσει το σημερινό ναυάγιο του `διαγωνισμού` ως συνεχής υπενθύμιση ότι η ανάπτυξη της εταιρείας προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας είναι αδύνατη χωρίς την τεχνογνωσία που ενσωματώνουν οι εργαζόμενοι, η ψυχή της εταιρείας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024