Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕστάλη η απαντητική επιστολή της διοίκησης των Κυπριακών Αερογραμμών στην ΠΑΣΥΠΙ

Εστάλη η απαντητική επιστολή της διοίκησης των Κυπριακών Αερογραμμών στην ΠΑΣΥΠΙ

Αισιόδοξος για λύση της διαφωνίας μεταξύ πιλότων (ΠΑΣΥΠΙ) και διοίκησης των Κυπριακών Αερογραμμών φάνηκε προχτές, Τρίτη 14 Μαρτίου 2006, σε δηλώσεις τουο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Χάρης […]

Αισιόδοξος για λύση της διαφωνίας μεταξύ πιλότων (ΠΑΣΥΠΙ) και διοίκησης των Κυπριακών Αερογραμμών φάνηκε προχτές, Τρίτη 14 Μαρτίου 2006, σε δηλώσεις του<...>ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Χάρης Θράσου, έπειτα από την αποστολή απαντητικής επιστολής της διοίκησης στα 15 ερωτήματα της ΠΑΣΥΠΙ, αφού όπως ανέφερε “αναμένουμε ότι άνοιξε ένα παράθυρο για να γίνουν κάποιες προσεγγίσεις, να ξεκινήσουν συστηματικές συναντήσεις, συνομιλίες για να βγούμε από το αδιέξοδο”.

Η απαντητική επιστολή της διοίκησης των Κ.Α. προς τα 15 ερωτήματα της ΠΑΣΥΠΙ, εστάλη, σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα, την Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία των πιλότων και δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν, κατά τον πρόεδρο των Κ.Α., κ. Λάζαρο Σαββίδη, απόψεις που να αποκλείουν τον διάλογο, αλλά αντίθετα περιλαμβάνονται οι θέσεις της διοίκησης επί των ερωτημάτων της ΠΑΣΥΠΙ, ώστε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Υπενθυμίζεται ότι στο ερωτηματολόγιο της η ΠΑΣΥΠΙ ζητά μεταξύ άλλων τις θέσεις της διοίκησης σε σχέση με τις αποκοπές μισθών στην Eurocypria για τη διαδικασία πώλησης της και για το τι μέλλει γενέσθαι με τους πιλότους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για αποχώρηση.

Πληροφορίες τέλος κάνουν λόγο για πιθανή αποχώρηση του αντιπροέδρου των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. Φρίξου Σαββίδη, από το Συμβούλιο της εταιρίας, γεγονός το οποίο διέψευσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Λάζαρος Σαββίδης, ο οποίος τόνισε ότι “σε καμία περίπτωση δεν έχει υποβληθεί ενώπιον της εταιρίας οποιαδήποτε πρόθεση παραίτησης”. Σημειώνεται ότι από πλευράς του ο αντιπρόεδρος έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Τάσσο Παπαδόπουλο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024