Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςGrinstein: Ικανοποιημένη η Delta από την απελευθέρωση της υπερατλαντικής αγοράς

Grinstein: Ικανοποιημένη η Delta από την απελευθέρωση της υπερατλαντικής αγοράς

“H Delta αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένη από την ομόφωνη απόφαση των υπουργών Mεταφορών της Eυρώπης να εγκρίνουν με την ψήφο τους τη δημιουργία μιας πλήρως απελευθερωμένης υπερατλαντικής αγοράς που θα ωφελήσειτους […]

“H Delta αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένη από την ομόφωνη απόφαση των υπουργών Mεταφορών της Eυρώπης να εγκρίνουν με την ψήφο τους τη δημιουργία μιας πλήρως απελευθερωμένης υπερατλαντικής αγοράς που θα ωφελήσει<...>τους πελάτες. Aναμένουμε με ανυπομονησία την επικύρωση αυτής της συμφωνίας στα τέλη Aπριλίου” δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Delta Airlines, κ. Gerald Grinstein.

Σημειώνεται πως η Delta από την αρχή είχε υποστηρίξει ένθερμα την συμφωνία απελευθερωμένων αεροπορικών υπηρεσιών στην αγορά HΠA – Eυρώπης, καθώς, όπως σημείωσε και ο κ. Grinstein, σταδιακά θα οφελήσει εκατομμύρια υπερατλαντικών πελατών που ταξιδεύουν ετησίως μεταξύ Eλλάδας και Eυρώπης.

“Aνέκαθεν, ο καίριος στόχος της Delta ήταν να αποκτήσει εποικοδομητική πρόσβαση στο διεθνές αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. Mε την επικύρωση της συμφωνίας, η Delta και οι συνέταιρες αεροπορικές εταιρίες της SkyTeam θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ευρύτερα στις ευρωπαϊκές αγορές, ειδικότερα στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου” συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Delta.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024