Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Air France – KLM Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Delta Air Lines για την Ελλάδα

Η Air France – KLM Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Delta Air Lines για την Ελλάδα

Πρόσφατα, η Air France-KLM και η Delta Air Lines υπέγραψαν τη δημιουργία μιας παγκόσμιας συνεργασίας (Joint Venture), σύμφωνα με την οποία θα εκτελούν από κοινού υπερατλαντικές πτήσεις μοιραζόμενοι τα έσοδα […]

Πρόσφατα, η Air France-KLM και η Delta Air Lines υπέγραψαν τη δημιουργία μιας παγκόσμιας συνεργασίας (Joint Venture), σύμφωνα με την οποία<...> θα εκτελούν από κοινού υπερατλαντικές πτήσεις μοιραζόμενοι τα έσοδα και τα έξοδα.

Οι επιβάτες μας επωφελούνται από αυτή τη συμφωνία έχοντας πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων, νέων προορισμών, περισσότερων πτήσεων, μία ευρύτερη γκάμα ναύλων και ένα ομοιόμορφο προϊόν τόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης όσο και στο έδαφος. Αυτή η συνεργασία (Joint Venture) αντιπροσωπεύει περίπου το 25% του συνόλου των υπερατλαντικών πτήσεων.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας (Joint Venture), από την 1η Ιουλίου 2010, η Air France – KLM θα είναι ο Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Delta Air Lines για την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα πτήσεων της Delta Air Lines συνεχίζεται κανονικά.

Προς το παρόν, η αντιπροσώπευση αφορά μόνο το τμήμα Πωλήσεων το οποίο θα εκπροσωπείται από την Air France – KLM.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024