Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Austrian Airlines συνεργάζεται με την Air Malta
Εξι πτήσεις εβδομαδιαίως μεταξύ Μάλτας και Βιέννης

Η Austrian Airlines συνεργάζεται με την Air Malta

Με τη συνεργασία Austrian Airlines και Air Malta, οι δύο αεροπορικές εταιρείες δημιουργούν ξεκάθαρα προνόμια για τους επιβάτες: στο πρώτο στάδιο της συνεργασίας, οι πτήσεις της Air Malta έχουν εναρμονιστεί […]

Με τη συνεργασία Austrian Airlines και Air Malta, οι δύο αεροπορικές εταιρείες δημιουργούν ξεκάθαρα προνόμια για τους<...> επιβάτες: στο πρώτο στάδιο της συνεργασίας, οι πτήσεις της Air Malta έχουν εναρμονιστεί καλύτερα με το πρόγραμμα πτήσεων της Austrian Airlines. Πλέον, οι πτήσεις προς και από τη Μάλτα μπορούν να συνδεθούν τέλεια με το διαμετακομιστικό κόμβο της Austrian Airlines τη Βιέννη. Ως αποτέλεσμα, οι επιβάτες της Austrian Airlines θα βρουν καλές ανταποκρίσεις προς τη Μάλτα, ενώ οι επιβάτες από τη Μάλτα που ταξιδεύουν προς τη Βιέννη θα έχουν και αυτοί μια μεγάλη επιλογή καλών ανταποκρίσεων στη Βιέννη, από και προς την Ηπειρωτική Ευρώπη αλλά και τους υπερατλαντικούς προορισμούς της Austrian Airlines. Αυτό εξυπηρετεί τους επιβάτες να κερδίζουν πολύτιμο χρόνο στο ταξίδι τους και τους δίνει πρόσβαση σε ένα εκτενές δίκτυο.

Η συνεργασία θα εμβαθύνει περισσότερο από την 1η Αυγούστου και εξής: κάτω από μια συμφωνία κοινού κωδικού, θα είναι δυνατό να αγοράσει κανείς πτήσεις της Air Malta στην Austrian Airlines, ενώ οι πτήσεις της Austrian Airlines προς Βουδαπέστη, Γκέτεμποργκ, Ελσίνκι και Σόφια θα προσφέρονται και μέσω της Air Malta. Συνεπώς, η προσφορά προς τους επιβάτες γίνεται ελκυστικότερη, ενώ οι κρατήσεις εισιτηρίων για πτήσεις προς τους προαναφερθέντες προορισμούς θα μπορούν να γίνονται σε ένα σημείο πώλησης. Η συνεργασία είναι επίσης ευεργετική για τις εμπλεκόμενες αεροπορικές εταιρίες, εφόσον οι συντελεστής πληρότητας των προσφερόμενων πτήσεων θα αυξηθεί.

Η κα Christina Debbah, αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Πωλήσεων και Διανομών δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ ευχαριστημένη για τη συνεργασία με την Air Malta. Μαζί θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες ένα ισχυρό προϊόν. Ο κόμβος της Austrian στη Βιέννη είναι το ταχύτερο αεροδρόμιο μετεπιβίβασης στην Ευρώπη και από εδώ αναχωρούμε προς 105 ευρωπαϊκούς προορισμούς”.

Ο κ. Brock Friesen, εμπορικός διευθυντής της Air Malta δήλωσε: “Μέσω αυτής της συμφωνίας, προσφέρουμε στους πελάτες μας ομαλές ανταποκρίσεις προς προορισμούς της Βορείου Ευρώπης. Είμαστε ευχαριστημένοι που με αυτή τη συνεργασία προσφέρουμε τόσο στους επιβάτες αναψυχής όσο και στους επιχειρηματίες πελάτες μας πρόσβαση σε ένα ισχυρό δίκτυο δρομολογίων και σε ολοένα αναπτυσσόμενο εύρος προορισμών στη Βόρεια και την Ανατολική Ευρώπη. Η Air Malta εξακολουθεί να εμπλουτίζει τη λίστα συνεργατών κοινού κωδικού με ποιοτικές αεροπορικές εταιρίες, προκειμένου να βελτιώσει και να διευρύνει το δίκτυο προορισμών της”.

Πρόγραμμα πτήσεων Βιέννη- Μάλτα- Βιέννη
Η Austrian Airlines και η Air Malta προσφέρουν στους επιβάτες έξι πτήσεις την εβδομάδα, και με αυτό το πρόγραμμα λαμβάνουν υπόψη τους ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών αναγκών των πελατών. Στο δρομολόγιο προς Μάλτα, η Austrian Airlines προσφέρει στους επιβάτες καλές ανταποκρίσεις προς Βιέννη, διευκολύνοντάς τους να μετεπιβιβάζονται στην Αυστριακή πρωτεύουσα και να φτάνουν στη Βαλέτα το μεσημέρι. Οι επιβάτες από την Αυστρία μπορούν να ξεκινήσουν με την άνεσή τους το ταξίδι τους το πρωί, ενώ οι παραθεριστές που αναζητούν τον ήλιο, μπορούν να πάνε κατευθείαν στις παραλίες από το γραφείο τους, τα απογεύματα της Παρασκευής.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από τη Μάλτα θα βρουν πολύ καλές ανταποκρίσεις στο δίκτυο της Austrian, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Οι παραθεριστές μπορούν και αυτοί να χρησιμοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα, ώστε να απολαύσουν την τελευταία ημέρα των διακοπών τους και να αναχωρήσουν το απόγευμα της Κυριακής για την επιστροφή στην πατρίδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024