Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Αustrian και πάλι στην κορυφή σε σύγκριση με τις τοπ ευρωπαικές αεροπορικές εταιρείες

Η Αustrian και πάλι στην κορυφή σε σύγκριση με τις τοπ ευρωπαικές αεροπορικές εταιρείες

Η Austrian Airlines μία ακόμη φορά κατάφερε να αγγίξει θεαματικά νούμερα όσον αφορά τη συνέπεια και την αξιοπιστία των πτήσεών της για το 2008: συγκριτικά με όλες τις αεροπορικές εταιρείες- […]

Η Austrian Airlines μία ακόμη φορά κατάφερε να αγγίξει θεαματικά νούμερα όσον αφορά τη συνέπεια και την αξιοπιστία των πτήσεών της για<...> το 2008: συγκριτικά με όλες τις αεροπορικές εταιρείες- μέλη του ΕΕΑΕ (Ένωση Ευρωπαϊκών Αεροπορικών Εταιρειών) ο ερυθρόλευκος αερομεταφορέας κατάφερε να κατακτήσει σημαντικές θέσεις σε όλες τις κατηγορίες, ενώ διακρίθηκε για την άριστη επίδοση της σε σύγκριση με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. Πρόσφατα δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν την επιτυχή πορεία την οποία διανύει η εταιρεία: η Austrian Airlines έχει επανειλημμένως πετύχει υψηλές διακρίσεις συγκριτικά με άλλους αερομεταφορείς τα τελευταία χρόνια.

Η Austrian Airlines είναι ο πιο συνεπής αερομεταφορέας στις μακρινές πτήσεις οπουδήποτε στην Ευρώπη. Με ποσοστό ακριβείας που κυμαίνεται στο 86.5% σε όλες τις πτήσεις της, η εταιρεία είναι πολύ μπροστά σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με τον Ευρωπαικό μέσο όρο (ΕΕΑΕ 70.5%). Διεξοδικά σε όλο το δίκτυο ο όμιλος της Austrian Airlines πήρε δεύτερη θέση σε διεθνές επίπεδο.  Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η Austrian υπερέχει και πάλι σε σχέση με τον μέσο όρο στην Ευρώπη ( ΕΕΑΕ 80.1%) αγγίζοντας το ποσοστό 84.4%.

Το κατόρθωμα, ωστόσο, που χαρακτηρίζει τον αυστριακό αερομεταφορέα είναι το ποσοστό αξιοπιστίας με περισσότερο από το 99.2% των προγραμματισμένων πτήσεων να τηρούνται. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Austrian έχει καθημερινά γύρω στις 450 πτήσεις, το ποσοστό αυτό αποτελεί σημαντικό επίτευγμα αξιοζήλευτο από τον ανταγωνισμό. Επίσης, το νούμερο αυτό αποτελεί μία επιπλέον ένδειξη ότι οι επιβάτες της Austrian, της Austrian arrows και της Lauda Air μπορούν να βασίζονται στην συνεπή και άνετη άφιξη στον προορισμό τους.  

Ο Dr. Peter Malanik, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Austrian δήλωσε σχετικά: “Η συνεπής άφιξη δεν κάνει το ταξίδι απλά μία ευχάριστη εμπειρία ως ένα κομμάτι της εργάσιμης ημέρας, αλλά είναι άκρως σημαντική για τους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν για να παρευρεθούν σε meetings αλλά και στους transit επιβάτες που ξέρουν ότι θα προλάβουν την επόμενη πτήση τους. Καθώς εστιάζουμε σε συνεχείς εσωτερικές βελτιώσεις και διαδικαστικές αναβαθμίσεις, συγχρόνως χρειαζόμαστε ένα αποτελεσματικό υπηρεσιακό σύστημα συνεργασίας με το Austro Control και το Διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης. Η εξαιρετική αξιοπιστία και τα ποσοστά συνέπειας δίνουν στους επιβάτες επιπλέον λόγους να πετούν με τα φτερά της Austrian, γεγονός καίριας σημασίας σε περίοδο έντονου ανταγωνισμού όπως η τωρινή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το υψηλό επίπεδο δέσμευσης που επιδεικνύει καθημερινά το προσωπικό μας, το οποίο είναι αυτό που έκανε δυνατές τις υψηλές διακρίσεις.” 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024