Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Cyprus Airways ενώνει τα χέρια με την APG Hellas – Το μέλλον της συνεργασίας τους
Αερομεταφορές

Η Cyprus Airways ενώνει τα χέρια με την APG Hellas – Το μέλλον της συνεργασίας τους

Η APG Hellas θα παρέχει στην αεροπορική, υπηρεσίες πωλήσεων, marketing, κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων.

Η Cyprus Airways, επέλεξε την APG Hellas SA ως γενικό αντιπρόσωπο πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα. Η νέα συνεργασία ξεκίνησε από την 1η Ιανουαρίου 2023 και πρόκειται να αναπτύξει περαιτέρω τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της αεροπορικής στην Ελλάδα. Η APG Hellas θα παρέχει υπηρεσίες πωλήσεων, marketing, κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί πως, για το καλοκαίρι του 2023, η Cyprus Airways θα προσθέσει πέντε νέους προορισμούς στο δίκτυό της, Μιλάνο, Ζυρίχη, Πράγα, Βασιλεία και Κάιρο.

Πιο συγκεκριμένα, τον επόμενο χρόνο η αεροπορική εταιρεία θα επαναφέρει δύο φορές την εβδομάδα πτήσεις προς Πράγα, Ζυρίχη και Κάιρο και για πρώτη φορά θα εκτελεί δρομολόγια δύο φορές την εβδομάδα προς τη Βασιλεία. Το Milan Bergamo θα εξυπηρετείται επίσης δύο φορές την εβδομάδα με δυνατότητα αύξησης της λειτουργίας σε υπηρεσία τρεις φορές την εβδομάδα.

Το Παρίσι και η Ρώμη θα παραμείνουν σε λειτουργία όλο το καλοκαίρι μαζί με τη Σαντορίνη (δύο φορές την εβδομάδα), τη Σκιάθο (δύο φορές την εβδομάδα) και την Πρέβεζα (δύο φορές την εβδομάδα). Η Κρήτη και η Ρόδος θα εξυπηρετούνται με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ η Θεσσαλονίκη σε καθημερινή βάση.

Η Βηρυτός θα ανακτήσει τις καθημερινές της υπηρεσίες, ενώ οι πτήσεις προς το Τελ Αβίβ θα αυξηθούν σε έως και 10 πτήσεις την εβδομάδα. Οι υπηρεσίες προς το Ερεβάν της Αρμενίας πρόκειται να αυξηθούν σε έως και τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ η Αθήνα θα εξυπηρετείται με έως και τρεις καθημερινές πτήσεις.

Ο Κωνσταντίνος Τσοβίλης, διευθύνων σύμβουλος της APG Hellas SA δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα μας συνεργασία με τις Κυπριακές Αερογραμμές στην Ελλάδα και να είμαστε εταίρος της συναρπαστικής στρατηγικής ανάπτυξης της. Με τον τουρισμό στην Κύπρο να συνεχίζει να ανακάμπτει μετά την πανδημία, υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της μακροπρόθεσμης εμπορικής υποστήριξης και της συνεργασίας της Cyprus Airways με την ελληνική αγορά. Η Κύπρος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Έλληνες, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την παρουσία της Cyprus Airways στην ελληνική αγορά και να αυξάνουμε τον αριθμό των επιβατών που επισκέπτονται την Κύπρο κάθε χρόνο».

Ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της Cyprus Airways ανέφερε: «Είμαστε σίγουροι ότι η APG θα αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση των πελατών της Cyprus Airways σε όλη την Ελλάδα με υψηλό επαγγελματισμό. Η εκτεταμένη επιτυχία τους στον κλάδο και η μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία τους, θα μας βοηθήσουν να εξυπηρετήσουμε καλύτερα αυτήν την αγορά».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024