Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Czech Airlines καλύτερη αεροπορική εταιρεία κεντρικής Ευρώπης
Czech Airlines

Η Czech Airlines καλύτερη αεροπορική εταιρεία κεντρικής Ευρώπης

Η αεροπορική εταιρεία Czech Airlines πρόσθεσε αυτή τη χρονιά και άλλα βραβεία διάκρισης έκτος αυτού που τη φέρνει Νούμερο 1 σε ακρίβεια πτήσεων (“Best Airline on time-performance”) αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη. Κέρδισε τo πολύτιμο βραβείο…

Η αεροπορική εταιρεία Czech Airlines πρόσθεσε αυτή τη χρονιά και άλλα βραβεία διάκρισης έκτος αυτού που τη φέρνει Νούμερο 1 σε ακρίβεια πτήσεων (“Best Airline on time-performance”) αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη. Κέρδισε<...>τo πολύτιμο βραβείο «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Κεντρική Ευρώπη» από τον ανεξάρτητο βρετανικό οργανισμό Skytrax.

Η ψηφοφορία έγινε μεταξύ εκατομμυρίων επιβατών από όλο τον κόσμο. Επίσης τα πληρώματα της Czech Airlines κέρδισαν το βραβείο καλύτερης εξυπηρέτησης κατά τη διάρκεια των πτήσεων “Best In-Flight Services”. Οι διακρίσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν την ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Czech Airlines πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Οι πτήσεις της εταιρείας είναι καθημερινές από Αθήνα και Θεσσαλινίκη και συνδέουν την Ελλάδα όχι μόνο με τη μαγευτική Πράγα, αλλά και με 108 προορισμούς σε 43 χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024