Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Delta Air Lines ξεκινά απευθείας πτήση Αθήνα-Ατλάντα

Η Delta Air Lines ξεκινά απευθείας πτήση Αθήνα-Ατλάντα

Χθες 3 Ιουνίου 1999, η εταιρία Delta Airlines ξεκίνησε μια καινούργια απευθείας πτήση από την Αθήνα στην Ατλάντα, ενισχύοντας την θέση της σαν ένας από τους κύριους αερομεταφορείς που διασχίζει […]

Χθες 3 Ιουνίου 1999, η εταιρία Delta Airlines ξεκίνησε μια καινούργια απευθείας πτήση<.> από την Αθήνα στην Ατλάντα, ενισχύοντας την θέση της σαν ένας από τους κύριους αερομεταφορείς που διασχίζει τον Βόρειο Ατλαντικό με περισσότερα υπερατλαντικά δρομολόγια από οποιαδήποτε άλλη αμερικανική αεροπορική εταιρία.
Η νέα πτήση θα λειτουργεί με ένα αεροσκάφος τύπου MD-11 με την καινούργια υπηρεσία της Delta Air Lines, Business Elite. Η εταιρία Delta θα προσφέρει κάθε εβδομάδα τέσσερις απευθείας πτήσεις από την Αθήνα στην Ατλάντα εκτός από την καθημερνή της απευθείας πτήση στην Νέα Υόρκη-JFK.
Ο κ. Στέφανος Κωστόπουλος διευθυντής πωλήσεων της Delta στην Ελλάδα ανακοίνωσε "η κυκλοφορία επιβατών από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς την Ελλάδα συνεχίζει να αυξάνεται χάρη στα τουριστικά θέλγητρα αλλά και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα. Έχουμε διαπιστώσει ότι η ελληνική οικονομία συνεχίζει να αναπτύσσεται και ότι υπάρχει σαφής ζήτηση για μια νέα, απευθείας πτήση από Αθήνα προς Ατλάντα".
Ο κ. Κωστόπουλος συμπλήρωσε ότι οι καινούργιες πτήσεις είναι ενδεικτικές της διπλής στρατηγικής της Delta για την σύνδεση κάθε μεγάλης Ευρωπαϊκής πόλης με προορισμούς στις ΗΠΑ μέσω και των δύο κόμβων μας, της Ατλάντα και της Νέας Υόρκης.
Η καινούργια πτήση αποτελεί μια από τις πέντε, νέες υπηρεσίες που ξεκινά η Delta φέτος το καλοκαίρι. Άλλες νέες υπηρεσίες προς την Ατλάντα περιλαμβάνουν την πρώτη απευθείας πτήση από την Βαρκελώνη, την Κωνσταντινούπολη, και την Ρώμη. Η Delta επίσης, θα εγκαινιάσει δρομολόγια προς το Διεθνές αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης από το Δουβλίνο και από το Σάνον της Ιρλανδίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024