Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ ελληνική Marathon Airlines γίνεται μέλος της European Regions Airline Association
Αερομεταφορές

Η ελληνική Marathon Airlines γίνεται μέλος της European Regions Airline Association

Ο στόλος της εταιρείας περιλαμβάνει ένα Embraer 175 και ένα Embraer Legacy E135. Η αεροπορική εταιρεία αναμένει την παράδοση άλλων δύο E175 LR έως τις 15 Νοεμβρίου 2022, που θα είναι επίσης διαθέσιμα για ACMI και charter πτήσεις.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Περιφερειακών Αερογραμμών (ERA) ανακοινώνει το νεότερο μέλος της, την ελληνική Marathon Airlines, που ενώνεται με περισσότερα από 55 άλλα μέλη-αεροπορικές εταιρείες.

Η ERA καλωσόρισε τη Marathon Airlines, υπογραμμίζοντας την αξία που αποδίδουν οι περιφερειακοί αερομεταφορείς της Ευρώπης στις ισχυρές σχέσεις της Ένωσης με τους ρυθμιστικούς φορείς της Ευρώπης και τις επιδραστικές εκστρατείες επικοινωνίας τους.

Η Marathon Airlines είναι μια ελληνική αεροπορική εταιρεία που ειδικεύεται σε πτήσεις ACMI (Aircraft, Crew, Maintenance and Insurance), charter και πτήσεις executive. Η εταιρεία απέκτησε το AOC (Air Operator Certificate) τον Δεκέμβριο του 2020 και το 2021 ένα αεροσκάφος πέταξε περισσότερες από 1.100 ώρες πτήσης τσάρτερ σε όλο τον κόσμο. Με τις κύριες αγορές της στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, ο στόλος της περιλαμβάνει ένα Embraer 175 σε διάταξη 88 θέσεων και ένα Embraer Legacy E135 με 13 θέσεις. Η αεροπορική εταιρεία αναμένει την παράδοση άλλων δύο E175 LR έως τις 15 Νοεμβρίου 2022, τα οποία θα είναι επίσης διαθέσιμα για ACMI και charter πτήσεις.

Ο κ. Ανδρέας Καϊάφας, CEO και Accountable Manager της Marathon Airlines δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Marathon Airlines είναι το νεότερο μέλος της ERA και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε τόσο μαζί της όσο και με άλλες αεροπορικές εταιρείες-μέλη της, για να υπερασπιστούμε τα κοινά μας συμφέροντα με τους ρυθμιστικοί φορείς στην Ευρώπη”.Η Montserrat Barriga, γενική διευθύντρια της ERA, πρόσθεσε: “Με τις δραστηριότητες ACMI να συνεχίζουν να παρέχουν ζωτικό ρόλο στην ανάκαμψη της αεροπορικής βιομηχανίας μετά την πανδημία, η Marathon Airlines είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ευρωπαϊκής περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας που προσαρμόζει τις υπηρεσίες της σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Η ERA ανυπομονεί να συνεργαστεί στενά με τον κ. Καϊάφα και την ομάδα του”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024