Τελευταία νέα

Η Goldair Handling στην Κύπρο

Την εταιρία LGS δημιούργησαν στην Κύπρο η Goldair Handling, μαζί με τον όμιλο LOUIS και την Servisair. Η εταιρία LGS, επελέγη μετά από διεθνή διαγωνισμό, να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης στα […]

Την εταιρία LGS δημιούργησαν στην Κύπρο η Goldair Handling, μαζί με τον όμιλο LOUIS και την Servisair. Η εταιρία LGS, επελέγη μετά από διεθνή διαγωνισμό, να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου από τις 15/05/08. Ο διαγωνισμός στον<...> οποίο έλαβαν μέρος πολλές Κυπριακές και διεθνείς εταιρίες, έγινε για πρώτη φορά, αφού η πρόσφατη ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επέβαλε την κατάργηση των μονοπωλίων στα παραπάνω αεροδρόμια.

Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Κύπρο, η Goldair Handling είναι πρωτοπόρος.

H Goldair Handling μαζί με την Servisair, έχουν αναλάβει να παρέχουν τεχνογνωσία στη νέα εταιρία.

Τέλος εξελίξεις αναμένονται σύντομα και στην Βουλγαρία, όπου η Goldair Handling, μέσω κοινοπραξίας, με τοπική επιχείρηση και την Ελβετική Aviation Services Bulgaria, έχει καταθέσει αίτημα στις αρχές της χώρας, προκειμένου να της δοθεί άδεια λειτουργίας στο αεροδρόμιο της Σόφιας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024