Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Lufthansa είναι επίσημος υποστηρικτής του Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών 2010
Δέσμευση στον αθλητισμό από την “Αεροπορική Εταιρία των Αθλημάτων”

Η Lufthansa είναι επίσημος υποστηρικτής του Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών 2010

Δίκαιο παιχνίδι, ομαδικό πνεύμα, επιτυχία, καθοδηγούμενα από την ετοιμότητα επίδοσης στο ανώτερο δυνατό επίπεδο: αυτές είναι μερικές από τις αξίες που μοιράζεται η Lufthansa με τον κόσμο του αθλητισμού. Φέτος, […]

Δίκαιο παιχνίδι, ομαδικό πνεύμα, επιτυχία, καθοδηγούμενα από την ετοιμότητα επίδοσης στο ανώτερο δυνατό επίπεδο: αυτές είναι μερικές από τις αξίες που μοιράζεται<...> η Lufthansa με τον κόσμο του αθλητισμού. Φέτος, η εταιρεία είναι επίσημος υποστηρικτής ενός από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο, του Μαραθωνίου, που ξεχωρίζει καθώς “γεννήθηκε” από ένα πραγματικά ιστορικό και ηρωικό γεγονός. Ο Μαραθώνιος κατείχε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές όσων αγαπούν τα σπορ, καθώς αντιπροσωπεύει την ύψιστη προσπάθεια, όπου σώμα, ψυχή και νους του ανθρώπου δοκιμάζονται στα όριά τους, καθώς ο δρομέας πιέζει τον εαυτό του να φτάσει στον τερματισμό.

Η πλειοψηφία της διεθνούς κοινότητας δρομέων και του κόσμου των σπορ επισκέπτεται την Αθήνα για την ιστορική επέτειο 2.500 ετών από τη μάχη του Μαραθώνα. Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών 2010 λαμβάνει χώρα στις 31 Οκτωβρίου και η Lufthansa θα βρίσκεται εκεί, στο πλευρό των αθλητών και του υψηλού τους στόχου. Η Ελλάδα θα υποδεχτεί 12.500 Μαραθωνοδρόμους και συνολικά 21.000 δρομείς που θα συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες δρόμου της εκδήλωσης- πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Πέρα από την αθλητική εμπειρία, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία, να ανακαλύψουν το συναρπαστικό τοπίο της χώρας και να εξερευνήσουν μια πόλη που διαρκώς βελτιώνει τα δεδομένα της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024