Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Ολυμπιακή Αεροπλοΐα αποκτά Πιστοποίηση Ικανότητας Εκτέλεσης Πτήσεων

Η Ολυμπιακή Αεροπλοΐα αποκτά Πιστοποίηση Ικανότητας Εκτέλεσης Πτήσεων

Η συνεχώς ανοδική πορεία της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας (OAV), θυγατρική της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες ΑΕ, γίνεται εμφανής με την απόκτηση μιας ακόμη σημαντικής Πιστοποίησης Ικανότητας Εκτέλεσης Πτήσεων. Συγκεκριμένα, η OAV […]

Η συνεχώς ανοδική πορεία της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας (OAV), θυγατρική της<...> Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες ΑΕ, γίνεται εμφανής με την απόκτηση μιας ακόμη σημαντικής Πιστοποίησης Ικανότητας Εκτέλεσης Πτήσεων.

Συγκεκριμένα, η OAV είναι η μοναδική εταιρία εκμετάλλευσης ελικοπτέρων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, που αποκτά Πιστοποίηση Ικανότητας Εκτέλεσης Πτήσεων σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, ημέρα και νύχτα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κανονισμού JAR-OPS 3, γεγονός που αναδεικνύει την ηγετική της θέση στην αγορά.

H νέα αυτή άδεια επιτρέπει πλέον στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα, να ανταποκρίνεται σε ακόμη πιο απαιτητικές αποστολές σε όλη την Ελληνική επικράτεια και στις Βαλκανικές χώρες, ικανοποιώντας ανάγκες πελατών που μέχρι σήμερα εκτελούνταν μόνο από αεροσκάφη.

Επιπρόσθετα παρατείνει την ικανότητά της και το εύρος ανταπόκρισης πιθανών επιχειρησιακών πτήσεων σε κρίσιμες αποστολές όπως αεροδιακομιδή ασθενών, έρευνα και διάσωση κλπ.

Η ολοκλήρωση αυτού του επιχειρησιακού κύκλου γίνεται σε συνδυασμό με την υποστήριξη των Γενικών Διευθύνσεων Πτητικής και Τεχνικής Υποστήριξης που επί σειρά δεκαετιών πρωταγωνιστούν όχι μόνο στο Ελλαδικό αλλά και στο Διεθνές αεροπορικό κλάδο, για το επίπεδο ασφάλειας που παρέχουν.

Η Ολυμπιακή Αεροπλοΐα, θέτοντας νέα πρότυπα ασφάλειας, ταχύτητας, ετοιμότητας και ευελιξίας με την διάθεση άρτιων εκπαιδευμένων πληρωμάτων και έμπειρων τεχνικών, μετατρέπει τα ελικόπτερά της σε αξιόμαχα μεταφορικά μέσα, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ανάγκη και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024