Τελευταία νέα
Περισσότεροι προορισμοί και πτήσεις σε όλη τη Βραζιλία και τη Ν. Αμερική

Η TAM Airlines μέλος της Star Alliance

Η TAM Airlines έγινε μέλος του δικτύου της Star Alliance, γεγονός που σημαίνει ότι η αεροπορική συμμαχία με την πιο μακρά υπηρεσία στον κόσμο εδραιώνεται και πάλι δυναμικά στην ήπειρο […]

Η TAM Airlines έγινε μέλος του δικτύου της Star Alliance, γεγονός που σημαίνει ότι η αεροπορική συμμαχία με την πιο<...> μακρά υπηρεσία στον κόσμο εδραιώνεται και πάλι δυναμικά στην ήπειρο της Νοτίου Αμερικής.

“Η ένωσή μας με την κορυφαία παγκόσμια αεροπορική συμμαχία θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας στους πελάτες μας μία ευχάριστη και ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Πάντα θα υπάρχει μία αεροπορική εταιρεία στο πλευρό μας που θα αντιμετωπίζει τους πελάτες μας σαν να ήταν δικοί της, οπουδήποτε στην υφήλιο”, δήλωσε ο Libano Barroso, CEO της TAM Airlines. “Το όνομά μας έχει πλέον παγκόσμια απήχηση και η Star Alliance έχει τώρα πια ισχυρή παρουσία στη Νότιο Αμερική”.

Η TAM Airlines εξυπηρετεί περισσότερους από 40 προορισμούς στη Βραζιλία και 10 αεροδρόμια σε ολόκληρη τη Νότιο Αμερική. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η εταιρεία έχει επεκτείνει το διηπειρωτικό της δίκτυο ούτως ώστε να καλύπτει ποικίλους προορισμούς στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, πολλοί από τους οποίους αποτελούν κομβικούς αερολιμένες της Star Alliance. Συνολικά, το δίκτυο της Star Alliance απαρτίζεται τώρα πια από 27 συμμετέχοντες αερομεταφορείς, προσφέροντας περισσότερες από 21.050 καθημερινές πτήσεις προς 1.167 προορισμούς σε 181 χώρες.

“Με την ένταξη της TAM Airlines στην συμμαχία, αποκτούμε έναν αερομεταφορέα με έδρα στη Νότιο Αμερική, μία σημαντική αγορά για τον κλάδο των αερομεταφορών και εστία πολλών αναπτυσσόμενων οικονομιών. Συνδυάζοντας το δίκτυο της TAM Airlines με εκείνο των αερομεταφορέων που είναι ήδη μέλη μας, η Star Alliance θα έχει πλέον τη δυνατότητα να προσφέρει ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό προϊόν από, προς και εντός της εν λόγω περιφέρειας”, δήλωσε ο Jaan Albrecht, CEO της Star Alliance.

Η ένταξη της TAM Airlines έρχεται να επισφραγίσει μία διαδικασία που ξεκίνησε το 2006 με τις πρώτες ανεπίσημες διαπραγματεύσεις.

“Η πρώτη επαφή είχε ως αποτέλεσμα μία διαδικασία εντατικής ανταλλαγής πληροφοριών και εμπειριών”, εξηγεί ο Paulo Castello Branco, αντιπρόεδρος Εμπορικού και Σχεδιασμού της TAM Airlines. “Μετά από την επίσημη ανακοίνωση της αποδοχής μας ως μελλοντικού μέλους της Star Alliance τον Οκτώβριο του 2008, αρχίσαμε να εναρμονίζουμε τις επιχειρησιακές μας διαδικασίες, διαδικασία στην οποία ενεπλάκησαν όχι μόνο η λειτουργική μας ομάδα, και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα, αλλά και οι αντίστοιχες ομάδες όλων των αερομεταφορέων-συνεργατών μας. Αυτή ήταν μία απίστευτα εποικοδομητική εμπειρία που αποτέλεσε καθοριστικό βήμα προς την παγκόσμια επέκταση μας”

Συνεπώς, η TAM Airlines δεν έχει απλώς και μόνο συμβάλει στην επαύξηση των όσων είναι σε θέση να προσφέρει το δίκτυο της Star Alliance, αλλά έχει ενισχύσει πλέον το εύρος των προνομίων προς τους επιβάτες της.

Στο εξής οι πιστοί πελάτες της TAM που ανήκουν στο πρόγραμμα TAM Fidelidade θα συλλέγουν και θα εξαργυρώνουν πόντους όταν ταξιδεύουν με οποιονδήποτε άλλο αερομεταφορέα που είναι μέλος της Star Alliance. Αντιστοίχως, οι συμμετέχοντες στα προγράμματα τακτικών επιβατών (Frequent Flyer Programmes [FFP]) των άλλων αερομεταφορέων που είναι συγχρόνως μέλη κερδίζουν πόντους κάθε φορά που πετούν με την TAM Airlines, ενώ μπορούν να εξαργυρώσουν πόντους στο δίκτυο της TAM. Ένα επιπρόσθετο όφελος που απορρέει από τη συμμαχία συνίσταται στο ότι ταξιδεύοντας με οποιονδήποτε αερομεταφορέα που είναι μέλος της Star Alliance ο επιβάτης έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην αναβάθμιση του status του στο επιλεγμένο πρόγραμμα FFP. Ένα από τα προνόμια που απολαμβάνουν τα Gold μέλη της Star Alliance είναι η πρόσβαση στα Lounge αναμονής. Με την TAM Airlines ο αριθμός των επιλεγμένων σαλονιών Gold Lounge σε όλο το δίκτυο έχει αυξηθεί και πλέον ανέρχεται σε άνω των 990.

Οι εταιρικοί πελάτες αποτελούν εδώ και πολύ καιρό βασική ομάδα-στόχος για το δίκτυο της Star Alliance. Με τη βοήθεια της TAM Airlines έχει αυξηθεί η αξία της προσφοράς μας προς την τεράστια εταιρική αγορά της Βραζιλίας – της μεγαλύτερης οικονομίας της Νοτίου Αμερικής. Ο Christopher Korenke, Αντιπρόεδρος Εμπορικού της Star Alliance, δήλωσε: “Με την TAM Airlines διαθέτουμε πλέον ένα περιεκτικότατο προϊόν στην τοπική αγορά και έχουμε διευρύνει την παρουσία μας, απευθυνόμενοι πλέον σε όσους καλούνται να ταξιδέψουν προς τη Βραζιλία και τη Νότιο Αμερική. Πρόκειται για ένα σημαντικό σημείο πώλησης όταν μιλάμε για μεγάλους εταιρικούς πελάτες της Βραζιλίας”.

Επιπλέον, οι πτήσεις που θα πραγματοποιεί η TAM Airlines θα συμπεριληφθούν στα προγράμματα Conventions Plus και Meetings Plus της Star Alliance, προάγοντας έτσι την πρόταση αξίας των συγκεκριμένων προϊόντων. Οι διοργανωτές συνεδρίων και συναντήσεων που εδρεύουν στη Νότιο Αμερική μπορούν να χρησιμοποιούν το διευρυμένο δίκτυο της Star Alliance για να καλύψουν τις ταξιδιωτικές τους ανάγκες. Επιπρόσθετα, οι διοργανωτές που εδρεύουν σε άλλα μέρη του κόσμου μπορούν πλέον να βασίζονται στη Star Alliance για την εξασφάλιση της μεταφοράς των απεσταλμένων από πολλούς επιπρόσθετους προορισμούς στη Νότιο Αμερική.

Ακόμα και όσοι ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής είναι βέβαιο ότι θα επωφεληθούν από τη συμμετοχή της TAM Airlines στη Star Alliance. Το δημοφιλές πρόγραμμα Round the World Fare προσφέρει πλέον πολυάριθμους νέους ταξιδιωτικούς συνδυασμούς σε όλη τη Βραζιλία και τη Νότιο Αμερική, καθώς και περισσότερες πτήσεις μεταξύ Βραζιλίας και Ευρώπης, αλλά και μεταξύ Βραζιλίας και ΗΠΑ. Επιπλέον, η TAM θα πουλά τα North America και Europe Airpass, επιτρέποντας στους πελάτες να αγοράζουν αεροπορικά ταξίδια που θα εξασφαλίζουν άριστη σχέση ποιότητας-κόστους στο δίκτυο της Star Alliance σε αυτές τις περιφέρειες και σε συνδυασμό με ένα εισιτήριο μακρινής απόστασης από τη Βραζιλία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024