Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Τhai Airways πρώτη στην παγκόσμια κατάταξη για την προσφορά υπηρεσιών αεροδρομίου για το 2008
Eτήσια έρευνα και αξιολόγηση αεροπορικών εταιρειών και υπηρεσιών για το 2008

Η Τhai Airways πρώτη στην παγκόσμια κατάταξη για την προσφορά υπηρεσιών αεροδρομίου για το 2008

Η Skytrax δημοσίευσε τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας και αξιολόγησης αεροπορικών εταιρειών και υπηρεσιών για το 2008. Μεταξύ των πιο σημαντικών αεροπορικών εταιριών στον κόσμο, η Thai κατέλαβε την πρώτη […]

Η Skytrax δημοσίευσε τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας και αξιολόγησης αεροπορικών εταιρειών και υπηρεσιών για<...> το 2008. Μεταξύ των πιο σημαντικών αεροπορικών εταιριών στον κόσμο, η Thai κατέλαβε την πρώτη θέση για τις άψογες υπηρεσίες που προσφέρει στους επιβάτες της Πρώτης Θέσης, καθώς και της Business στο πραγματικά εντυπωσιακό Royal First Class και Royal Business Class Lounge της εταιρείας στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ.

Τα κριτήρια που οδήγησαν την Thai στην κατάκτηση αυτής της παγκόσμιας αναγνώρισης, ήταν η μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της στο Royal First Class και Royal Business Class Lounge της Τhai, ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες ακομα και του πιο απαιτητικού επιβάτη. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν δωρεάν Spa, μασάζ, σάουνα υψηλών προδιαγραφών και πολυτέλειας, χώρους εργασίας με δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, μηχανές εκτύπωσης, fax, παροχή ημερήσιου τύπου, εστιατόριο και bar, με μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων και ποτών, ήσυχες γωνιές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Οι παροχές αυτές σε συνδυασμό με την άψογη συμπεριφορά του προσωπικού της Thai προσφέρουν αυτό που κατέδειξε η ερευνά: “η καλύτερη στον κόσμο”. Πέρα όμως από αυτή τη διεθνή αναγνώριση η Τhai ανέβηκε στη δεύτερη θέση για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην Οικονομική Θέση. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις υπηρεσίες που προσφέρει τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης, η Thai ξεχώρισε σε όλες τις θέσεις.

Η διάκριση αυτή για την επιχείριση, που την τοποθετεί σε αυτή την εξέχουσα θέση στην παγκόσμια αγορά, έρχεται σε μια φάση έντονου ανταγωνισμού, καθώς όλες οι αεροπορικές εταιρείες βελτιώνουν συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους επιβάτες.

Η έρευνα και αξιολόγηση της Skytrax πραγματοποιήθηκε από τον Aυγουστο του 2007 έως τον Aυγουστο του 2008. Θεωρείται ο πιο αναγνωρισμένος οργανισμός για τις έρευνες που διενεργεί προκειμένου να θεσπιστούν παγκοσμίως αντικειμενικά κρητήρια αξιολόγησης των αεροπορικών εταιριών και των υπηρεσιών που παρέχουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024